Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не видел вода од лани, го лицнавме малце (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: t0m1cA на 13 Април 2020, 17:04:06 pmНе видел вода од лани, го лицнавме малце (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Брат, не ја вози на едно многу, нечини, башка виљушки се криват коа мава доле предно тркало Sent from my iPhone XS using Tapatalk
Цитат: Kikac на 13 Април 2020, 18:59:07 pmЦитат: t0m1cA на 13 Април 2020, 17:04:06 pmНе видел вода од лани, го лицнавме малце (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Брат, не ја вози на едно многу, нечини, башка виљушки се криват коа мава доле предно тркало Sent from my iPhone XS using TapatalkКај ме виде бе?
дечки, ми треба совет/искуствоРаботата излезе од контрола и јас сега сум во Холандијасе јави човек од Прилеп сака да ја купи веспата.јас не знам кога ќе се враќам следно, може да биде месец или два пред да се вратам.1. дали постои можност да се даде полномошно ако не сум лично присутен во македонија за некој друг да го направи договорот за купопродажба2. ако не постои, дали некој имал претходно искуство да даде возило за капар па финализацијата на продажбата да се направи кога ќе се вратам во македонија?поздрав
Цитат: lans на 27 Април 2020, 21:55:35 pmдечки, ми треба совет/искуствоРаботата излезе од контрола и јас сега сум во Холандијасе јави човек од Прилеп сака да ја купи веспата.јас не знам кога ќе се враќам следно, може да биде месец или два пред да се вратам.1. дали постои можност да се даде полномошно ако не сум лично присутен во македонија за некој друг да го направи договорот за купопродажба2. ако не постои, дали некој имал претходно искуство да даде возило за капар па финализацијата на продажбата да се направи кога ќе се вратам во македонија?поздравНаправи полномошно таму на нотар, испрати го по пошта, тука овластен судски преведувач го преведува и на основ на оригиналот заедно со преводот може да заврши полномошникот пренос на сопственост во твое име.За секој случај нека прашаат тука судски преведувач или нотар дали преводот треба нотарски да се завери.
Цитат: t0m1cA на 27 Април 2020, 22:20:35 pmЦитат: lans на 27 Април 2020, 21:55:35 pmдечки, ми треба совет/искуствоРаботата излезе од контрола и јас сега сум во Холандијасе јави човек од Прилеп сака да ја купи веспата.јас не знам кога ќе се враќам следно, може да биде месец или два пред да се вратам.1. дали постои можност да се даде полномошно ако не сум лично присутен во македонија за некој друг да го направи договорот за купопродажба2. ако не постои, дали некој имал претходно искуство да даде возило за капар па финализацијата на продажбата да се направи кога ќе се вратам во македонија?поздравНаправи полномошно таму на нотар, испрати го по пошта, тука овластен судски преведувач го преведува и на основ на оригиналот заедно со преводот може да заврши полномошникот пренос на сопственост во твое име.За секој случај нека прашаат тука судски преведувач или нотар дали преводот треба нотарски да се завери.sred more sum na platforma. nema notari tuka