A zasto bi zemal motorce sto smenilo 3ca gazdi koga mozes kulturno da nacekas od prv gazda so skoro ista cena
Епа тоа ме кочи бидејќи смени 3ца гази во брзо време, гледав и други али све се за кеш, а ако се за замени цените им се до небо набиени, а јас сакам алфата да ја дадам, а цената горе доле и за алфата ми е иста, па би можеле да се искомпензираме, со цел да не биде ја коска кола да му дадам, да ми даде раздрнкано скутерче...
Како ви се дава 1400 евра за скутерче 50 кубици ?
Има многу модели 125ки (па и поголеми) брзински, ем помалку трошат ем повеќе идат а и за поевтино ќе начекаш, башка и деловите се џабе за нив..
Што знам, поедноставно ми е за одржавање 50 кубика, башка има на секој чекор, така за делови ми е топ, згора на се имам доста "другарчиња" од сарај-грчец-крушопек па ќе начекам некоја машина за недај боже ако рикне
На последната слика,комбето мое е сликано.Ова е кај дедото пред зграда,ако е на тој шо мислам,мислам дека е во трампа земена,ама незнам не сум сигурен.
Оваа априлиа беше у Прилеп, па сеа ја глеам у Битола, и претходниот газда и бараше трампа, па не ме чуди...
Ако не ти е тешко некад кога ќе отидеш кај дедо ти, ако го начекаш надвор и по твоја воља нормално, прашај го што е како е скутерчето, друго е кога ќе му се јавам јас, ќе ме премота, а друго е кога некој ја знае па неможе да варира многу со муабет, а би ти бил благодарен, па ќе се почастиме ако бидне нешто