Земи шпакла и извади ја. Ако сакаат да се рекламираат на твоја кола нека платат
Tука си во право, плати па клати!
Шо ги е*aм ќе ја вадам...
таман место за голема налепница од карклуб
и со здравје да си ја возиш
него нели бараше не удрена не фарбана кола и затоа го купи тоа апаратчето и сега испадна фарбана ?
Може налепница во нормална големина, кој има нека пријави.
Муабет по телефон, има преправки возилото, удрено фарбано, вели нема.
Се носи возилото, се прави проверка и на две страни, има мин. кит појавува т.е. има отстапувања.
Ми се крши филм, изнервиран за сексот џабе натака навака.
Сакав да му кажам, поинаку кажа а друго испадна плати си ја проверката, ама се воздржав да не излезат карања бидејќи не се договоривме така.
Вели имало ситни гребаници по паркинзи па била на тие места средувана.
Ми даде која осигурителна компанија ја правела ме интересираа сликите да видам дали тоа е вистина што го кажува. Ме зезаа во албсиг, вака, онака, процедура и се откажав од нив.
Се откажав, после некое време го гледав уредот на нет и ме интересираше разликата што ја појавува дали е минимална или голема. Излезе дека е минимална.
После неколку недели се јавив пак и сакав лично детално да ја прегледам да не биде на брзање, сомнително ми беше на делот предница, задница удрено странично, бидејќи над тие делови беше фарбано.
Се договоривме, се најдовме, кафе пиевме и ми вели ги најдов сликите од гребаницата, ае да видам кога гледам тоа е тоа нема потреба да ја проверувам дополнително, детално.
Испадна ситница.
Земам ја возам до бензиска, притисокот на гумите да биде кај сите во нормала да не ми влече на некоја страна, до белви гледам добра не завлекува на некоја страна. До овластен сервис на дијагностика, се ок.
Км на киа не се запишува во компјутерот, правев муабет со сервисерот вели дека на киа сид не се враќале т.е. ако се врати км се пореметувале бројките на инструмент таблата. Според мене денес се се прави ако се знае.
Во сервисната книшка пишуваше сервис последен на 49 а на инструмент таблата 46.000км, му велам барем кога ја враќаше км да се совпаднеше, ми вели грешка е нешто, си велам во себе 20.000 отприлика се вратени али нема везе.
Во киа ја давам сервисната книшка на госпоѓата , проверува во компјутер ја утнале едната бројка на сервисната книшка вели.
Апаратчето е убава работа да ти посочи каде, колку е преправано!