Автор Тема: Собир #2 - 13.02.2011  (Прочитано 132743 пати)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Одг: Собир #2 - 13.02.2011
« Одговори #255 на: 14 Февруари 2011, 00:24:52 am »
ај да ви ги пренесам точките од записникот т.е. кој доби минус
стратро - ради опел знакчето на хауба и несредениот кокпит
банзаи - спојлерот, си знае он  :)
гојдо - друже мнооогу ти беше хаос у кола, али ај видов изофикс па претпоставувам со деца како е у кола каша попара
велештрумф - ги имаше демонтирано блатобраните од когарето. како не те сТрам
зврки - лоша патосница
марјанот и калимеро - разбирам зимски гуми ама раткапни едни 700 денари има у кисела вода греотка убави коли а на нив со црни челични бандажи
члинк - течеше нешто од алфата леле цело време те мислев дали ќе те одвози до дома хахах :D
дени - мајсторе бе дизел дизел дизел дизел и на крај полото шо мотор има, косилица 1.2 60 магаренца ;D
зеросигнал - се испичка нејкеше да се трка се криеше од мене цел собир  :P :D :D :D хахахах се шалам да не ме сфатиш погрешно :)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #256 на: 14 Февруари 2011, 00:31:54 am »
гојдо - друже мнооогу ти беше хаос у кола, али ај видов изофикс па претпоставувам со деца како е у кола каша попара
зврки - лоша патосница
марјанот и калимеро - разбирам зимски гуми ама раткапни едни 700 денари има у кисела вода греотка убави коли а на нив со црни челични бандажи
члинк - течеше нешто од алфата леле цело време те мислев дали ќе те одвози до дома хахах :D
дени - мајсторе бе дизел дизел дизел дизел и на крај полото шо мотор има, косилица 1.2 60 магаренца ;D
зеросигнал - се испичка нејкеше да се трка се криеше од мене цел собир  :P :D :D :D хахахах се шалам да не ме сфатиш погрешно :)

Абе брат тоа не беше од алфата, види го колку е луд ;D , сакаш сега да видиш да одиме дека е од снегот горе што се топел. И јас кога искочив се исплашив мислев дека тече нешто пошто фатив во каналот на средина што беше. Мене од алфата досега ни една капка не ми капнало.  ;D ;D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #257 на: 14 Февруари 2011, 00:40:08 am »
зврки - лоша патосница

Абе брат тоа не беше од алфата, види го колку е луд ;D , сакаш сега да видиш да одиме дека е од снегот горе што се топел. И јас кога искочив се исплашив мислев дека тече нешто пошто фатив во каналот на средина што беше. Мене од алфата досега ни една капка не ми капнало.  ;D ;D
да бе снег сега, снегон пред 3 недели се истопи или ваму под сенка останал па му дошло топло од алфата пошо прегреала па почнал да се топи ;D хахахаххах се шалам знам дека беше вода, иначе двд-то со радиото и дисплејот ТОП ;)

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #258 на: 14 Февруари 2011, 00:42:34 am »
Да да и ја му имам мерак, него сеа ми направија филм овие со озвучењето јако, па се мислам да идам да пукнам еден вуфер  ;D

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676
« Одговори #259 на: 14 Февруари 2011, 00:49:21 am »
Да да и ја му имам мерак, него сеа ми направија филм овие со озвучењето јако, па се мислам да идам да пукнам еден вуфер  ;D

na takvo DVD ne mu ja misli :)

Отсутен Filip

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 176
« Одговори #260 на: 14 Февруари 2011, 00:52:54 am »
банзаи - спојлерот, си знае он  :)
зврки - лоша патосница
зеросигнал - се испичка нејкеше да се трка се криеше од мене цел собир  :P :D :D :D хахахах се шалам да не ме сфатиш погрешно :)

Lolllllllllllllllllllllllllllllllllllll.....а јас како члинк не го видов...хммммммм......чудно.......бај де веј каде беше алфата паркирана?не видов ни една 156.....можда по доле некаде?другите сите ги запознав видов....

Отсутен corsa188

• Почетник
  • *
  • Пораки: 8
« Одговори #261 на: 14 Февруари 2011, 00:55:41 am »
svaka cast decki sve top bilo kako sto gledam i mnogu mi e krivo so ne prisustvuvav ali fali nesto...da ima sobir a da nema nekoja trka toa ne e interesno...zatoa sleden pat po stegnata organizacija da ima i nekoja trka :)

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #262 на: 14 Февруари 2011, 01:09:35 am »
За трка треба да има и добар пат во близина. ( пот добар мислам на полиција)

банзаи - спојлерот, си знае он  :)
зврки - лоша патосница
зеросигнал - се испичка нејкеше да се трка се криеше од мене цел собир  :P :D :D :D хахахах се шалам да не ме сфатиш погрешно :)

Lolllllllllllllllllllllllllllllllllllll.....а јас како члинк не го видов...хммммммм......чудно.......бај де веј каде беше алфата паркирана?не видов ни една 156.....можда по доле некаде?другите сите ги запознав видов....

Ни јас незнам другар, јасвидов само неколку луѓе, многу дојдоа и се испогубив ;D

eve kaj bev

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #263 на: 14 Февруари 2011, 01:32:04 am »
Поздрав до Кими со песната „70кс, не 60“ и незаборавната нумера „не е исти ку*ац“! :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #264 на: 14 Февруари 2011, 03:17:42 am »
Моите фотки ќе стигнат со благо задоцнување, прибидејќи си иам троа поише работа, ем башка, компјутерот се реши да ми штрајкуе нешто...

Еве нешто колку-толку, да не ме пцуете и викате буљаш и на нешто таму да се љуљам... :D

« Последно менување: 14 Февруари 2011, 03:21:16 am velestrumf »
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #265 на: 14 Февруари 2011, 03:20:31 am »
svaka cast decki sve top bilo kako sto gledam i mnogu mi e krivo so ne prisustvuvav ali fali nesto...da ima sobir a da nema nekoja trka toa ne e interesno...zatoa sleden pat po stegnata organizacija da ima i nekoja trka :)

немој да мислиш дека немало трки ;)
Ама троа опасно е (по организаторот) да промовира и организира трки, поради сосема можни и веројатни блиски сТредби со службените лица на Ме-Ве-Ре-то :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #266 на: 14 Февруари 2011, 07:11:28 am »
Corsa188, ти кешки дојди нареден пат, па ќе се најде коњ за трка. :D
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30065
    • CARclub.mk
« Одговори #267 на: 14 Февруари 2011, 08:15:18 am »
Слики од Дени, клик за поголеми.

Браво мајсторе!
« Последно менување: 14 Февруари 2011, 08:17:22 am zeroSignal »

Отсутен Katanga

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 110
« Одговори #268 на: 14 Февруари 2011, 08:34:11 am »
лелелле каква слика си ми направил :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
« Одговори #269 на: 14 Февруари 2011, 09:00:57 am »

Imase trka.
Focus RS vs Megan RS. ;)