Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Миле, тој е Мац пежо Јас ке видам дали имам дома поторче за прскање на бришачите
Цитат: RikiRulz на 09 Август 2011, 16:28:11 pmМиле, тој е Мац пежо Јас ке видам дали имам дома поторче за прскање на бришачите Да, брат му на Дарко се вика Марјан
Значи ми треба добар електричар и мајстор за коли,стариот се реши да даде некој денар за колава да ја потсредиме и да не должам многу ми треба-поправка на климата-предните кваки-автоматче за прскање(брисачи)-амортизерите(ако е можно да се наполнат или некако да се поправат)-некоја пиксна напред кога е на сонце воланот се укочува-мерилото за гориво и обартометарот-перката од хладњакот не се пушта автоматскии секој останат проблем што ќе го открие мајсторот под хаубаДоколку има некаде одговор за ова слободно избрешете ја темава само кажете ми каде да побарам уште еднашОднапред благодарам.
Е ајде де....битно му било да вози другото ќе се направи,изгледа чека само од себе да се направи.
Ви благодарам на одговорот,утре ќе го посетам само ако може да ми дадете број од него доколку имате