Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Деки на 17 Февруари 2014, 23:33:19 pmБез нервоза ништо не бидува Планови за понатака е, комплетно каросериски крпење, мотор можда ќе остане истиот, само средување на него, за боја, нејќам да те имитирам, али црвена ми е сонот За спуштање и бандажи со тек на време и финансии crvena ti e sonot ? so bidna so sonot ? 70000 pati bolje e crven.so sreka sreduenje i sluzenje
Без нервоза ништо не бидува Планови за понатака е, комплетно каросериски крпење, мотор можда ќе остане истиот, само средување на него, за боја, нејќам да те имитирам, али црвена ми е сонот За спуштање и бандажи со тек на време и финансии
Цитат: Start Up Mac на 23 Март 2014, 02:21:05 amЦитат: Деки на 17 Февруари 2014, 23:33:19 pmБез нервоза ништо не бидува Планови за понатака е, комплетно каросериски крпење, мотор можда ќе остане истиот, само средување на него, за боја, нејќам да те имитирам, али црвена ми е сонот За спуштање и бандажи со тек на време и финансии crvena ti e sonot ? so bidna so sonot ? 70000 pati bolje e crven.so sreka sreduenje i sluzenjeСекој ден различен сон имам брат Ми иде накај зелена, па ќе видиме, иначе фала, па и на твоја глава некое олдтајмерче
Не бе црвена, грда е Многу се двоумам меѓу црвена и зелена, црвени голфови веќе ќе има, сакам зелен да бидам различен од другите