Автор Тема: Маици (втора тура) - Сабота 6ти Август, 21:00, Спортска сала Борис Трајковски  (Прочитано 68382 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Ептен сте му ја претерале бе вие еј... Јас него видов фудбалот со телефонот... најверојатно сум си отишол.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
А те предупредив-немој братче,џапнати сме,не го фрлај,ти неееее,ова е соним,ништо не му е.

Хахахаха абе ништо не му е само е изгребана гyмата од асвлатот....важно се си функционира! ;D
« Последно менување: 08 Август 2011, 14:33:32 pm Sportex »

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Ептен сте му ја претерале бе вие еј... Јас него видов фудбалот со телефонот... најверојатно сум си отишол.

Проблемот беше што беше тоа на почеток негде и уште не бевме под силно дејство на пивото...тоа е проблемот...просто да се замисли човек! ;D
« Последно менување: 08 Август 2011, 13:45:34 pm Sportex »

Отсутен Chlink

• Легенда

Проблемот беше што беше тоа на почеток негде и уште не бевме под силно дејство на пивото...тоа е проблемот...просто да се замисли човек! ;D

Хахахахахахаахахахахаахаааааааа ипак значи паметна работа со пивото сте напрајле, недај боже да сте продужеле без пиво ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
А те предупредив-немој братче,џапнати сме,не го фрлај,ти нееееешо го ебам, ќе го фрлам,ова е соним,ништо не му е.
Поправено

Отсутен Chlink

• Легенда
А те предупредив-немој братче,џапнати сме,не го фрлај,ти нееееешо го ебам, ќе го фрлам,ова е соним,ништо не му е.
Поправено

И зема бичкијата... :D :D :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Поправено

:D;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Зошто мислам дека спортекс се заљуби у коцката на куоре???

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Стратро требаше да дојде, многу се пасивизира у задње време.

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1815

No fucking way!
Кога ја виде и појде да ја прегази ;D
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT

No fucking way!
Кога ја виде и појде да ја прегази ;D

Ваљда МУ, дојде, затоа што човекот убо си кажа, сабајле му е 28 ................ инчи ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6109
  • 69

Ako добро се сеќаваш, ја и ти си го подававме на волеј :) па јас му направиф една фотосесија:

Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Абе уште еднаш ако се соберете вака без мене, па уште ѓезмиња да ми правите...леле бе, леле бе...има на сите телефоните да ви ги соберам на куп и ќе му ги дадам на Перо да си поигра 10 минути со нив....
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Ako добро се сеќаваш, ја и ти си го подававме на волеј :) па јас му направиф една фотосесија:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Сале е како Пандев...како пуца телефони...ако го види новиов селектор...ојде за репрезентација! ;D