Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
А те предупредив-немој братче,џапнати сме,не го фрлај,ти неееее,ова е соним,ништо не му е.
Ептен сте му ја претерале бе вие еј... Јас него видов фудбалот со телефонот... најверојатно сум си отишол.
Цитат: chlink на 08 Август 2011, 13:40:28 pmЕптен сте му ја претерале бе вие еј... Јас него видов фудбалот со телефонот... најверојатно сум си отишол.Проблемот беше што беше тоа на почеток негде и уште не бевме под силно дејство на пивото...тоа е проблемот...просто да се замисли човек!
А те предупредив-немој братче,џапнати сме,не го фрлај,ти нееееешо го ебам, ќе го фрлам,ова е соним,ништо не му е.
Цитат: ace-106 на 08 Август 2011, 13:38:44 pmА те предупредив-немој братче,џапнати сме,не го фрлај,ти нееееешо го ебам, ќе го фрлам,ова е соним,ништо не му е.Поправено
Зошто мислам дека спортекс се заљуби у коцката на куоре???
Цитат: Nakolce на 08 Август 2011, 17:40:59 pmЗошто мислам дека спортекс се заљуби у коцката на куоре???No fucking way! Кога ја виде и појде да ја прегази
Цитат: Sportex на 08 Август 2011, 13:43:57 pmЦитат: chlink на 08 Август 2011, 13:40:28 pmЕптен сте му ја претерале бе вие еј... Јас него видов фудбалот со телефонот... најверојатно сум си отишол.Проблемот беше што беше тоа на почеток негде и уште не бевме под силно дејство на пивото...тоа е проблемот...просто да се замисли човек! Ako добро се сеќаваш, ја и ти си го подававме на волеј па јас му направиф една фотосесија:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)