Автор Тема: Маици (втора тура) - Сабота 6ти Август, 21:00, Спортска сала Борис Трајковски  (Прочитано 68384 пати)

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
Дефинитивно
Овој беше еден од најдобрите собири, смеење јадење пиење :)
Во врска со тикото, не знам дали е по лесно или слично ама спаркот иде ко тикото по спор е и не “џапа“ толку :)
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Site gi izduva HDI-to :)
Јок, изгуби од бензински атмосферец Цитроен C4 1.6 110 кс, ама нема клипче ;)

Отсутен marsher

• Сениор
  • Пораки: 3177
    • smchiptuning

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
Хххх Фаланга не заебавај, срамота е да се тркам со ова, џабе ќе ја горам колата :D
Хехе, нема екскјузи. Мислиш мене ми е срам што изгубив од Тико? Хахахаха, забавата беше одлична. А и Тикото беше луто.
Другата недела пак.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
3:27 Спортекс хааааахахахахаха

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1855
  • Renault Megane R26
Браво дечки,колку што можам да доловам од сликиве и видеава собиров бил топ.Баш ми е криво што не дојдов.
Уште еднаш докажавте дека сте најдобри клабери!

"Сигурно одамна се занимавате со клаберство"

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
"Сигурно одамна се занимавате со клаберство"
За другите не знам ама со астрономите веќе 12 години си правиме собири на терен + посматрање+фотографирање, клаберството е значаен дел од моето секојдневие и расположение

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29590
    • CARclub.mk
Идете на Водно и гледате ѕвезди? Интересно, интересно..

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Нареден пат кога повторно тенденциозно ќе се организира поделба на маици во ден кога јас сум неприсатен (пример Сабота) повторно ќе ви изпратам мурија да ве казнува...Овој пат добивте опомена со само една казна за сите. Нареден пат за секого по една, потоа за секого по 3 и тн. Па сега нека размисли класниот 14 пати пред да каже Маици (во натура) - Сабота 37-ми четрнаести.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Идете на Водно и гледате ѕвезди? Интересно, интересно..
Па не на Водно оти е блиску до Скопје и има светлосно загадување. Одиме зад водно над Брезница горе на висорамнината пред спуштањето кон козјак. Тоа ни е стандард место за набљудувања. Иначе идевме и на Пелинце (пред да шлапнат огромни рефлектори таму) и на Плачковица во близина на местото што ви го предлагав за собир, она со пистата за спортски авиони.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Нареден пат кога повторно тенденциозно ќе се организира поделба на маици во ден кога јас сум неприсатен (пример Сабота) повторно ќе ви изпратам мурија да ве казнува...Овој пат добивте опомена со само една казна за сите. Нареден пат за секого по една, потоа за секого по 3 и тн. Па сега нека размисли класниот 14 пати пред да каже Маици (во натура) - Сабота 37-ми четрнаести.
Ти викна мурија бе цреп? Е јебига, ти ја ебавме мазгата. Ај излези на прозор да видиш...

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7369
Да да, они се  ;D

Незнам никој од форумов кој е и како изгледа... ама сликава кога ја видов,знаев дека се тие... има некоја чудна поврзаност меѓу нив :)

Отсутен Skopxy

• Почетник
  • *
  • Пораки: 24

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Еј луѓе многу топ дружба сте направиле, многу ми е криво што не дојдов ама стварно не бев во состојба петокот ептен претерав, па у саботата цел ден ми беше hangover. поздрав и се гледаме на следеќи собир