Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Може ке се смеете ама чисто ме интересира моторов е 4500cc-570 hp без турбо
Цитат: ace-106 на 25 Август 2011, 09:32:04 amМоже ке се смеете ама чисто ме интересира моторов е 4500cc-570 hp без турбо Чистокрвни атмосферац. Тоа го можат само Ferrari и Lamborghini и у помало паковање Honda.
7.0 Litri motorot sto skoro bez modifikacii se natprevaruva na LeMans 24 casa, i nikogas ne se rasipal. Ferrari od druga strana, skoro nuikogas ne uspeal da ja zavrsi ovaa trka. No koga ke ja zavrsi predvreme, toa go pravi spektakularno, so ognometi
Цитат: LosiPatista на 25 Август 2011, 11:05:24 am7.0 Litri motorot sto skoro bez modifikacii se natprevaruva na LeMans 24 casa, i nikogas ne se rasipal. Ferrari od druga strana, skoro nuikogas ne uspeal da ja zavrsi ovaa trka. No koga ke ja zavrsi predvreme, toa go pravi spektakularno, so ognometi Аман бе шо напраи веќе....основни репери за кола за тебе ...Ле Ман...Нирнбургринг и Велешко брдо...!
Цитат: Sportex на 25 Август 2011, 12:27:56 pmЦитат: LosiPatista на 25 Август 2011, 11:05:24 am7.0 Litri motorot sto skoro bez modifikacii se natprevaruva na LeMans 24 casa, i nikogas ne se rasipal. Ferrari od druga strana, skoro nuikogas ne uspeal da ja zavrsi ovaa trka. No koga ke ja zavrsi predvreme, toa go pravi spektakularno, so ognometi Аман бе шо напраи веќе....основни репери за кола за тебе ...Ле Ман...Нирнбургринг и Велешко брдо...!Legendaren post!