Автор Тема: Делење Маици - Сабота, 30ти Јули, 21:00, Спортска сала Борис Трајковски!  (Прочитано 46595 пати)

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Платена ми е маицата... Проблемот е што во саботата бев во грчка па неможев да дојдам да си ја земам.
и послем јас пишувам приватни пораки за да се договорам да си ја подигнам маицата.....
Друже, абе какво ПП, овде све е јавно - ќе си платиш за маичка, ќе фрлиш пивце за маицата да ти се погоди, два-три лафа за колите што/како и маицата ќе ти тера до наредната нарачка коа ќе сфатиш дека у ствари ти треба уште една у друга боја, за оваа коа ќе се пере да имаш резервна и ондак постапката е иста како претходно ... ;D
процедурата ми е јасна

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29590
    • CARclub.mk
Иам некоја идеја за Carclub шушкавци и блузони, али ќе видиме.

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
Е така е наставниче,нема по кратки маички и во октомври да шетаме! Мора да мислиме за иднината (клубовска) :D

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1839
До кај е со црвените ХХЛ, готови се?

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Нарачани се, кога ќе стигнат ќе знам веднаш. Ми рекоа дека чекаат на увоз. :|

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
ке се распрашам како иде набавка на тие и штампање.....
него имаш пп да си ја зеам маицата :D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm

Види за дуксери началниче, тоа е најбољи филм. и одма рачунај ме мене јас зимам.

Отсутен Zvrki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 396
До кај е со црвените ХХЛ, готови се?

Нема уште од црвените избори имаше се се потроши :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Добри се, идеите... ама јас имам уште некој предлог... на нас, на првиве 10-15 до 20 луге на форумов да ни се дадат гратис маички, блузони и дуксери :) :)

Шала на страна, нека биде по шарена маичката со спонзори... на форумов, има фирми со кој соработуваме, па да ги има нивните реклами на маичките, и мегу тоа да го има и карклуб....

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Маичките се делеа во саботата. Наредно делење за некој месец...Да замине летото, да почне школска година и оп, ете пак делба на маици...Време на одмори е сеа :)

Мхм знам дека помина делењето, не бев у СК али ја врски фаќам сеа за да ја зеам :P

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Пошто останаа еден куп маици, најверојатно во Сабота пак ќе делиме. Кој ќе носи пиво? :)

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Јас јас јас јас :)))

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
Ајде во Сабота да се видиме и пиво не е проблем може да зееме од едно продавниче после 9 даваат алкохол нема да има гајле.

Присутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20626
Пошто останаа еден куп маици, најверојатно во Сабота пак ќе делиме. Кој ќе носи пиво? :)

Дјуууууддд!!! Пак ли бе??? :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3893
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор

Дјуууууддд!!! Пак ли бе??? :)
:) :) :) :) :)

иначе и ја би, јес да си земав маица, али онака.. чисто за љубав... :)