Еве да удрам една авто-пофалба, во врска со конкурсот на кој неуморно ми ја дававте вашата поддршка... Нема да преведувам или нешто слично, само copy-paste од комуникацијата со организаторите...
"
Your photo has been selected to appear in the 2011 edition of One Life PhotosCongratulations, Kristijan!
After reviewing all of the submissions to the One Life photography competition, our judges have selected your photo to be included in the 2011 edition of One Life Photos.
This museum-quality art book will recognize your work as some of the best photography we saw this year.
Out of the many photographs entered into the One Life Photography Competition, only a select few will appear in this publication. You can take pride in knowing that your photography is among the best we have seen, and we believe this special coffee-table book will be even better with your photo included."
И така... Велештрумф се осеќа апсолутно најфантастично у свет, иако малку му фали да припадне од умор
Уште еднаш да ја изразам својата најголема у најсвет благодарност до СИТЕ клабери и клаберки кои непрестајно ја искажуваа својата колегијалност и поддршка, и дури и врбуваа други луѓе да гласаат за мене. Од се’ срце ви благодарам на сите!!!
Штрумфастично и најискрено ваш,
Јас