Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Pa drugarceto mi go preporaca on na astra 1.7 dizel go tera vekje vtora tura sipue od Mannolot i e prezadovolen zatoa i sakam da go zeam. Ova Shell 500 den e litro li skoro duplo e poskapo od mannol koe e 900 denari 5l kanta
Цитат: Vlatce-Vectra на 30 Јули 2017, 15:12:46 pmPa drugarceto mi go preporaca on na astra 1.7 dizel go tera vekje vtora tura sipue od Mannolot i e prezadovolen zatoa i sakam da go zeam. Ova Shell 500 den e litro li skoro duplo e poskapo od mannol koe e 900 denari 5l kantaКако бе 900 денари канта од 5 литри? Абе држи се подалеку од такво уље да не си ја сјебеш колата. И доста со муабети од другари како биле задоволни. Кога ќе ја испие другар ти цела канта и ќе каже дека е задоволен товаш ќе му поверувам. Земи нормално исправно и оригинално масло 5-40 што кошта минимум 2000 денари за 5 литри. Немој да си ја фрлаш во ѓубре колата која крваво си ја заработи. Цени си ја повеќе за да те служи подолго. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Цитат: Tischläufer на 02 Август 2017, 12:51:11 pmЦитат: Vlatce-Vectra на 30 Јули 2017, 15:12:46 pmPa drugarceto mi go preporaca on na astra 1.7 dizel go tera vekje vtora tura sipue od Mannolot i e prezadovolen zatoa i sakam da go zeam. Ova Shell 500 den e litro li skoro duplo e poskapo od mannol koe e 900 denari 5l kantaКако бе 900 денари канта од 5 литри? Абе држи се подалеку од такво уље да не си ја сјебеш колата. И доста со муабети од другари како биле задоволни. Кога ќе ја испие другар ти цела канта и ќе каже дека е задоволен товаш ќе му поверувам. Земи нормално исправно и оригинално масло 5-40 што кошта минимум 2000 денари за 5 литри. Немој да си ја фрлаш во ѓубре колата која крваво си ја заработи. Цени си ја повеќе за да те служи подолго. Sent from my Redmi 3 using Tapatalkтолку е цената на маннолот реална е... 5л-900ден дали е оригинал не влегуваме во дискусии, на запад во гер. е 5л 10е. 600ден. царина,транспорт вамте тамте 900.
Прилепчани на форумов, едно прашање до вас:Каде во Прилеп се Тотал маслата ОК, т.е. не се фушерај невиден? Сакам на ксарата да и сменам масло абе не знам ни сам од каде да земам. Некои викаат во Матадор ама дали има некој поточна информација.