Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@Tischläufer абе Голфот не ми го закачај едвај има 22-23 години, не го прави дека е 25 години. На Марс не планирам да идам, а за на матичнава планета супер си е. Моторот си спие, убава вожња си држи, евтини делови... Ќе си го чувам, ќе си го возам, убаво масло ќе го појам. Абе Мишелин патики носи, летни, зиме Конти носи. Фраер. Си бара добро масло. Инаку да, обично пазарам во Аутофилтер ама прошлата недела прашував немаа Фукс плус веќе втора година немаат филтри за масло/гориво Хенгст, Ман, Махле/Кенехт. Ќе видиме, продавничката во Влае е исто не е далеку.
И провери дали ти кажале за Mobil Super 3000 XE 5W-30 дека е 1820 денари 4 литри....Mobil1 ESP 100% не е толку евтино
Немаш есап за ESP, подобро две замени со XE 3500 во Matrix?
Tocev plin, i si bara vreme... sto da praam procepkav po maslata.Gledam Lubex, proizvoditel Makpetrol? tuka nasive go blendaat?I si staile cenicka 400 den litro za 5w40.Voglavnom imase 15w40, 20w50.Koj trosi takvi masla?
Се слуша дека штракоти нешто. Долго време ја имаш колава или прв пат менуваш масло? Од кај го купи Кастролот?
Некој ролер или затегач ти прави вака звук. Исто се случува и кај мене, треба да ги мењавам неделава.