Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Еве уште еден тестер, кој покрај тестовите на Дино, потврдува дека MANN филтерите немаат конкуренција. Ако сакаме ОЕМ квалитет само MANN.
Pomegu Mann, Hengst, Knecht / Mahle ne bi trebalo da ima znacajni razliki.Tuka veke poveke bi gledal zemja na proizvodstvo.Mann sum naogal Made in Germany, no i Made in Bosna.Hengst sum naogal so made in EU (pa misli mu ja). Ili pak da ne pisuva made in.Do sega Mahle sekogas sum naogal Made in Austria.
Цитат: M3V8 на 27 Јуни 2020, 23:00:13 pmPomegu Mann, Hengst, Knecht / Mahle ne bi trebalo da ima znacajni razliki.Tuka veke poveke bi gledal zemja na proizvodstvo.Mann sum naogal Made in Germany, no i Made in Bosna.Hengst sum naogal so made in EU (pa misli mu ja). Ili pak da ne pisuva made in.Do sega Mahle sekogas sum naogal Made in Austria.MAHLE do sega kaj mene bile sekogas made in Austria ne mi e poznato deka imaat produkcija na drugo mesto??