Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
77 лубриканти прва слика.Кроон оил втора слика.Прогуглај,лесно ќе ги најдеш дистрибутерите од Ск,ќе ти пратат по карго.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my BLN-L21 using Tapatalk
Цитат: riki_staff на 16 Април 2020, 21:41:08 pm77 лубриканти прва слика.Кроон оил втора слика.Прогуглај,лесно ќе ги најдеш дистрибутерите од Ск,ќе ти пратат по карго.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my BLN-L21 using TapatalkКој мењач го имаш? M32? Ако да, внимателно бирај уље. Јас би ставил Fuchs Titan Sintofluid 75W-80, и откако ќе прелие преку преливната штопна, затвори ја и досипи уште 300-400ml.
Цитат: Simo - Carrier159 на 16 Април 2020, 22:10:02 pmЦитат: riki_staff на 16 Април 2020, 21:41:08 pm77 лубриканти прва слика.Кроон оил втора слика.Прогуглај,лесно ќе ги најдеш дистрибутерите од Ск,ќе ти пратат по карго.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my BLN-L21 using TapatalkКој мењач го имаш? M32? Ако да, внимателно бирај уље. Јас би ставил Fuchs Titan Sintofluid 75W-80, и откако ќе прелие преку преливната штопна, затвори ја и досипи уште 300-400ml.Симо сликите се за @Diesel,тој бара за астрата масло за менувач 😁Sent from my BLN-L21 using Tapatalk