Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Масла, сомнително потекло.Горива, сомнителен квалитет.Лекови...Храна...Детергенти...Техника...Облека...Кокакола...
Neznaes sto e beter:1. brend maslo cija maloprodazna cena e somnitelno niska, i doaga okolu 250denari litro fabricka cena ( a i toj fabrikantot treba da zaraboti)Ili 2. maslo poslab brend so maloprodazna cena od 250denari za litro, fabricka cena na ovoa kolku ke ispadne 1 evro?Pa sto mozes da dobies za tie pari?Litar koka kola tolku kosta.I posle ne bilo bitno sto se toci, sto bilo ke tera...So pricina temava ima tolku strani.Maksimalno kolku se moze da razmenime relevantni informacii i iskustva, i da se zastitime kolku tolku.Otvaranje 4 oci u 6 ushi
За клецање шо прајмеиспратено од мојот galaxy S7 edge користејќи тапаталк
прееска приметив дека уште 1500 км имам до сервис,моментално возам мотул 5 40 е сеа се мислам дали да ставам 10-40 мотул,или пак препорачајте некое друго салам уље.
Многу битна работа што ме интересира, колку е нормална температура на уљето за да ја изгасам колата? Денес по автопат си лабавам 160-170 и околу 106-7ц е уљето, гледам под 100ц да е кога ја гасам, Знам дека може да ја заебе турбината ако ја изгасам жешка колата, ама колку е таа “гранична” температура.
Некаде прочитав, може тука а може и на друго место, дека после возење на отворено или подолга релација не е лошо да се остави могорот да поработи минута-две во место пред да се изгаси. Рекла казала е муабетот или има троа вистина?