Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Simo - Carrier159 на 22 Април 2017, 19:35:06 pmЦитат: Ducky на 22 Април 2017, 17:02:52 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 22 Април 2017, 16:21:42 pmНајголемиот шприц од аптека и цревце за аквариум од Хубо.Цревцево у хубо проверена работа ти е? Башка треба да е долго, ваљда иде тоа на метража?Не ми е мене. Не сум имал потреба да цуцам вишок масло од картер. На метража иде. Секако, во секој сервис што имаат шмукалка за уље, може да ти учинат ваљда.Бев у Хубо, бев и до Зегин и си завршив работа за 5 мин. Фала Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Ducky на 22 Април 2017, 17:02:52 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 22 Април 2017, 16:21:42 pmНајголемиот шприц од аптека и цревце за аквариум од Хубо.Цревцево у хубо проверена работа ти е? Башка треба да е долго, ваљда иде тоа на метража?Не ми е мене. Не сум имал потреба да цуцам вишок масло од картер. На метража иде. Секако, во секој сервис што имаат шмукалка за уље, може да ти учинат ваљда.
Цитат: Simo - Carrier159 на 22 Април 2017, 16:21:42 pmНајголемиот шприц од аптека и цревце за аквариум од Хубо.Цревцево у хубо проверена работа ти е? Башка треба да е долго, ваљда иде тоа на метража?
Најголемиот шприц од аптека и цревце за аквариум од Хубо.
Во план ми е од Бис Оил да земам Castrol EDGE 5w 40 со vw505.01 спецификација, чисто да видам дали има некоја разлика од Мотулот...Имал некој искуства со маслата од Бис Оил? Оригинални се?
Во Латвија кај мене порано кога за меганот земав кастрол масло од продавница позади на етикетата за МК увозник пишуваше Бис Оил, така да вероватно треба да е ОК.
Цитат: vlatko.klp на 24 Април 2017, 10:40:13 amВо Латвија кај мене порано кога за меганот земав кастрол масло од продавница позади на етикетата за МК увозник пишуваше Бис Оил, така да вероватно треба да е ОК.Во Косово викендов затекнале работилница која произведува патики на адидас и најк.....и ги пласират после како оригинални.....сакам да кажам кога лепењето и шиењето не е проблем, тогаш полнењето е лесна работа
Некој да има разбрано за ремет во Аутомакедонија и ЛМ, фалсификати или слично?Ќе мењам уље па да не се пореметило нешто у меѓувреме...