Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Истиов случај се случи кај мене во комшии на Nissan sunny. Комшијава неможеше подолго време да ја оправи колата. Колку е пропишано толку треба да се стави.
Купено вчера за во гепек:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)М моделите на БМВ и моето Мини го користат, можда затоа до сега не ми потрошило уље
Е па пробај па ќе видиш..стави 2 и кусур наместо 1,65 литри на менувачот од путно, и радувај се Јас ти кажувам мене што ми се случи на Punto MK1 75-ка.
Е па пробај па ќе видиш..стави 2 и кусур наместо 1,65 литри на менувачот од путно, и радувај се Јас ти кажувам мене што ми се случи на Punto MK1 75-ка. И откако се изми ламелата, долго време и` требаше да се доведе у ред (да изгори цело уље). А ко` за беља, уље во менувач менував кога и ламела.
Цитат: Simo - Carrier166 на 12 Март 2013, 16:36:30 pmЕ па пробај па ќе видиш..стави 2 и кусур наместо 1,65 литри на менувачот од путно, и радувај се Јас ти кажувам мене што ми се случи на Punto MK1 75-ка.Кај мене има повечко во моторот па ке видиме што ке се случи Банзаи колку парички е ова ако не е тајна?