Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Бензин у камион да згрешиш? Е тоа сака поливање со бензинот и палење одма на лице место. Вол
Mene od amsm mi rekoa deka nemozel da se izvadi benzinot zosto imalo nekoj prepreka za da ne se krade gorivno , demek kaj site ponovi koli bilo taka ama jas uspeav dosta da go brcnam crevoto vnatre
Земи тенко црево,пластично,пикни го во резервоарот и тубата во која ке го ставаш бензинот нека ти биди легната на земја (под) новото на резервоарот.
И шо направи? Го брцна? И извади гориво?
Цитат: Falangasaurus на 15 Јануари 2014, 13:40:00 pmБензин у камион да згрешиш? Е тоа сака поливање со бензинот и палење одма на лице место. ВолБогами, богами...
Цитат: Deni на 15 Јануари 2014, 13:47:19 pmЦитат: Falangasaurus на 15 Јануари 2014, 13:40:00 pmБензин у камион да згрешиш? Е тоа сака поливање со бензинот и палење одма на лице место. ВолБогами, богами...Од бензинската ми се извинија и тие ми рекоа дека се што ке има дефект ке ми покријат и еден резервар до капачка гратис.На камионот немаше ништо дефект како што ви реков ама камионот е на бош пумпа од постарите и затоа немаше мака
Он колку што има крадено бензин, ние немаме наточено. EDIT: Додадено смајли.