Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
abe sto napravi za bandazi,stopovi? ima li neso novo?
So mirisot so napravi, go redi ili?
Цитат: Sarach на 13 Септември 2011, 00:59:48 amSo mirisot so napravi, go redi ili?Го сменив катализаторот , и гледам не мириса сега па ќе видиме понатака .
Цитат: DareBmw на 13 Септември 2011, 09:10:12 amЦитат: Sarach на 13 Септември 2011, 00:59:48 amSo mirisot so napravi, go redi ili?Го сменив катализаторот , и гледам не мириса сега па ќе видиме понатака . Ајде шуќур...
Цитат: Falanga на 13 Септември 2011, 15:15:35 pmЦитат: DareBmw на 13 Септември 2011, 09:10:12 amЦитат: Sarach на 13 Септември 2011, 00:59:48 amSo mirisot so napravi, go redi ili?Го сменив катализаторот , и гледам не мириса сега па ќе видиме понатака . Ајде шуќур...Да дишам малку чист ваздух и јас .
Па ме загадува многу плинот
Цитат: DareBmw на 13 Септември 2011, 18:52:55 pmПа ме загадува многу плинот Која е разликата со и без катализатор ?
МАц со фиќото ми кажуваше ако го извадамкатализаторот и ставам панцирно црево на тоа место ќе сум го смирел звукот, што малце ми е сумљиво, морам да напраам нешто со катализаторот, гарант е запушен а не ми се дава толку пари за нов.
Цитат: chlink на 13 Септември 2011, 19:08:25 pmМАц со фиќото ми кажуваше ако го извадамкатализаторот и ставам панцирно црево на тоа место ќе сум го смирел звукот, што малце ми е сумљиво, морам да напраам нешто со катализаторот, гарант е запушен а не ми се дава толку пари за нов.Има голема разлика кај мене беше запушен скроз , колата ми работеше многу немирно , сега со овој работи многу мирно , спие колата .