Автор Тема: Hyundai is the most satisfying car  (Прочитано 20515 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Одг: Hyundai is the most satisfying car
« Одговори #60 на: 20 Јули 2011, 15:49:18 pm »
П.С. Немаш најмала идеја какви коли имам возено или во какви се имам возено. Иако тоа е ирелевантно.
Не е ни битно, пошто очигледно немаш искуство со коли чим си толку тврд на ставот дека една јебана марка бескомпромисно е најдобра на свет и ако имаш примери дека грешиш на секој чекор. Си запнал како слеп за стап. На кобила опашка ќе и искорнеш од инает

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #61 на: 20 Јули 2011, 15:57:28 pm »
П.С. Немаш најмала идеја какви коли имам возено или во какви се имам возено. Иако тоа е ирелевантно.
Не е ни битно, пошто очигледно немаш искуство со коли чим си толку тврд на ставот дека една јебана марка бескомпромисно е најдобра на свет и ако имаш примери дека грешиш на секој чекор. Си запнал како слеп за стап. На кобила опашка ќе и искорнеш од инает
Една марка? Би сакал ти да е само една марка... Ама не е.

Цитат
Јас намерно постојано ги споменувам сите Германски и Јапонски прозиводители, иако сакате да ми го накалемите само VW. Ако не сакаш Голф, има уште 50 други одлични возила. Сите тие не нудат доволно? Сериозен си? Па стигнавме до Quart-Хјундаи.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #62 на: 20 Јули 2011, 16:30:29 pm »

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #63 на: 20 Јули 2011, 17:13:08 pm »
Со 3-4 VW коли во сервис кренавте толкава галама...

BMW повика преку 120 000 единици заради неисправност на кочење, па никој не се најде паметен да рече дека Бимерот не е тоа што бил во квалитет...

А ова со Хјундаито е исто како муабетот за Виндоус и Линукс ...  Немало вируси за Линукс..
Томи,оставиго бе ЛП неможш да се разбереш со него,до пред некое време неговата корса беше најубава на цел свет,сега  му брчнало у глава дека и 30 е најубаво на свет и со тоа ке труе додека ке почне никој да не му верува и ке се откаже и од тоа па ке фати да кажува нешто друго :(
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #64 на: 20 Јули 2011, 17:21:09 pm »
Фаланга,зошто на Дени му го наменувате само волксваген ???
Човекот рече дека ке најде мерак за возење не само во Волксваген него и во други германски и јапонски марки,но во никој случај неможе да најде мерак во корејско возило

Тоа е вистината ;)
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #65 на: 20 Јули 2011, 18:51:10 pm »
Јове, Дени запнал Фолксваген па фолксваген. Ние правиме муабет тука за фолксваген. А муабетот почна за тоа како Половците и туарезите се расипливи и тоа многу често а како споредба ЛП ја вмеша и30 како возило од иста ценовна класа ама бајаги помалку расипливо. Тоа е се. Е сега проблемот е штои Дени пробува да ме убеди дека Фолксваген е најквалитетно возило а јас го гледам спротивното. Тоа е се.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #66 на: 20 Јули 2011, 19:10:30 pm »
:D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #67 на: 20 Јули 2011, 19:16:08 pm »

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7274
« Одговори #68 на: 27 Јули 2011, 14:03:01 pm »
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=4658852CE55A5742812DA32D7B8CC751

Заклучок, покрај VW, сега и Хонда не "чини" ...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #69 на: 27 Јули 2011, 14:23:31 pm »
Само 6800 возила во Европа Томи? Машала Хонда..

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #70 на: 27 Јули 2011, 14:25:31 pm »
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=4658852CE55A5742812DA32D7B8CC751

Заклучок, покрај VW, сега и Хонда не "чини" ...

Ништо страшно... Toyota повлече 7 милиони, па никому ништо... Имало 63 случаи, а они повлекуваат 200000 возила. Тоа ти е тактика „боље спречити, него лечити“ :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #71 на: 27 Јули 2011, 14:29:45 pm »
Кур се тресе...јајца у несвест паѓаат.
Од конкуренцијава им дале на адвокативе по некој динар, нашле влакно у јајцето и сега ќе тужат да рушат рејтинг.
Веќ виѓено со Toyota, им го накршија, така и сега, гледам сега на новиве Хонди од ауспyхот накриво им излегува димот! ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #72 на: 27 Јули 2011, 14:29:52 pm »
Така е Штрумфко, затоа ние ќе ги шитнеме Половците за да не се лечиме подоцна од последиците

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7274
« Одговори #73 на: 27 Јули 2011, 14:30:50 pm »
E па ја истото кога пробав да го кажам за сервисите полни со Поло-а, тогаш беше друг арашин ..

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #74 на: 27 Јули 2011, 14:32:02 pm »
E па ја истото кога пробав да го кажам за сервисите полни со Поло-а, тогаш беше друг арашин ..
Да ти шитнам Поло? Мојов е Loser's edition