Автор Тема: НАЈЛОШ НОВ АВТОМОБИЛ НА НАШИОТ ПАЗАР (Искуства и забелешки)  (Прочитано 16738 пати)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Може да го заличи.  :P

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
однадвор е симпатична. Внатре е дискутабилно. Цената посебно. Понормално опремена верзија веќе фаќа 16-17.000е

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5542
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
I zosto e tolku skapa Lanciata?
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Одг: НАЈЛОШ НОВ АВТОМОБИЛ НА НАШИОТ ПАЗАР (Искуства и з
« Одговори #48 на: 26 Јануари 2014, 00:56:33 am »
Ni sam bog ne znae. Go prasav.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
Уствари не  е толку лош автомобил, колку што ќе ти се сложи од цената :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
На листата на лоши коли би ги додал и Лада 1110 (иако веќе не се продава) и Toyota iQ.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Зошто тојотата освен цената?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
Иако е стварно добро развиено и паметно дизајнирано (не зборам за изглед, зборам за решенија), едноставно ми нема поента. Цената беше пресудна - мислам дека кошташе и некои си 20 бона комплет опремено.

Да го продаваа као Lexus и во Европа, ќе имаше некаква логика.

Енивеј, продажбата си го кажа своето.

Отсутен A4-B8

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 544
zeroSignal
Убаво е некој да ти посочи за некое возило дека има некој одредени проблем.
После ти погуглај си и види колку се чести и т.н.  Убаво е да знаеш кај да обрнеш внимание. 
Или лупни 17 000 евра за нова кола за која во салон ти кажат дека потрошувачката е 6 литра на отворено, а кога ке ја купиш ке видиш дека е 10, а во град ти кажат 7 а кога ќе ја провозиш ке видиш дека е 13 и кога ке имаш и други проблеми со новото возило тогаш нека ми каже дека тоа не е лоша кола

Отсутен A4-B8

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 544
Па имаш гаранција. очигледно нешто ти е испокршено. Оди среди ја и нема да имаш проблеми.
Имав гаранција, 1 месец по истекот на гаранцијата настана дефектот, ја средив за 300 евра во сервис нова бомбина и свекици