Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Иди си у сервис, читав дека на Ате од Dog Security му рикнала турбина на 20 000, под гаранција му ја замениле.
@marsher, фала за советот, доколку пријавам проблем ќе земам копија од работниот налог.
Мене на пример ми се има случено да земам кола од сервис и нели на пулт ти враќаат клучеви и као се средено готово направено потпиши друже со среќа и слично.Кога влагаш у кола гледаш у ствари дека ништо не направиле.Па затоа и спомнав
@djidji, во ред ќе проверам....но чудно е и тоа дека завивањето е баш синхронизирано со додавање на гас, а понекогаш при маневрирање/паркирање и со вртење на волан?
e па мојот не е Дарт Вејдер звук мојот е Чубака! ќе се разберам со сервисериве у Сеат, гарант гледале Стар Ворс.
Цитат: vili на 19 Јули 2011, 10:35:02 amМене на пример ми се има случено да земам кола од сервис и нели на пулт ти враќаат клучеви и као се средено готово направено потпиши друже со среќа и слично.Кога влагаш у кола гледаш у ствари дека ништо не направиле.Па затоа и спомнавЗеми клучевите остави лична карта, провери, па после плаќај и потпишувај. Твоево важи за редовен сервис, не за поправка.
Цитат: Deni на 19 Јули 2011, 11:37:54 amЦитат: vili на 19 Јули 2011, 10:35:02 amМене на пример ми се има случено да земам кола од сервис и нели на пулт ти враќаат клучеви и као се средено готово направено потпиши друже со среќа и слично.Кога влагаш у кола гледаш у ствари дека ништо не направиле.Па затоа и спомнавЗеми клучевите остави лична карта, провери, па после плаќај и потпишувај. Твоево важи за редовен сервис, не за поправка. Море за поправка кај тие и ти што одиш и тоа три пати за иста работа.