Linkot ne e staven nego da go procitas i da komentiras,tuku da go otvoris i da procitas.......a sega slobodno stavi gi prvite nekolku reda od tekstot ne se srami...ne se r'ckam procitaj koj so napisal pogore,jas sum treskal zeleni zatoa sto ti ne si go procital tekstot,tuku samo linkot
Nema nisto zeleno vo postot,a i otkako ti sugerirav da go procitas cel tekst,ne samo linkot.....na nekoj pocnaa carapi da mu smrdat,da se glupira
Па не е само мое мислење тоа гледаш има и други што мислат дека не е за споредба...!
Коментирав затоа што нема врска споредбата...пишува со волкави букви
Hyundai vs. Zastava: Na istoj razini bili su 1984., a danas ih dijeli milijun auta
и доле во текстот како Хјундаи бил порано на исто рамниште со застава а сега бил 4-ти прозиводител во свет.
БТЊ...текстот е една целина а ако почнеш вадиш од контекст можеш да ти си пишеш што Сакаш!
Си можел да најдеш и друг линк за да кажеш дека Љундаи е 4/ти во свет ...како баш овој го најде?
hahahahahahahaha vide za sto se raboti sega a? nema vrska,ne ti se lutam ajde,neka ti e prosteno.......
Epa zatoa napisav DA SE PROCITA CELIOT TEKST A NE SAMO LINKOT...10000000 pati kazav....
bidejki naslovot zalazuva, i sluzi samo kako edna bedna komparacija...dodeka primarnata cel i informacija na tekstot e da se opise brziot napredok na HYUNDAI.....
A ako sakav da pisuvam sto sakam nemase da go staam linkot za cel tekst,i naprotiv ubavo zamoliv da se procita celiot tekst 1221431 pati
Ne me okrivuvaj pak mene,imaj doblest i priznaj si ja greskata,ubavo si pisuva vo prviot post HYUNDAI 4 proizvoditel za 44 godini