Ништо нек се слика, без кацика и ке има живот...
Па тоа цело време го зборам , ги следам по теливизииве и сите докажуваат каде што има живот , а никој нејќе без кацига да се слика . А сум слушал некој теории и за други планети дека има живот , јас мислам дека живот нема нигде а тоа приказните за марсовци се за мали деца 
Може да се направи на фотошоп дека без кацига стои на марс, месечината, сонцето (воопшто да не се примети дека е фејк).. Него прашањето ми е, дали ако го видите тоа ќе поверувате во живот на местото на кое е сликата?
Не , голема е веројатноста да е фотошоп , ама тоа никогаш нема да го видиме дека никој нема гз да загине на марс за да докажува дали има живот (а нема) , е сега ако испадне некое видео па човекот да ја вади кацигата па нешто да пропљампа може да е вистина , а тоа што нашле некоја трефка а тоа кој знае што е , или па што го тупеа со вода а некој се помочал па снимале тоа се живи глупости . А има и некој луѓе што се толку занесени во тоа па викаат дека кога би бил крај на светот , а веќе еве едно 7-8 пати го преживуваме ќе иделе на марс , читав у весник мислам лани беше абрамович купил плац на марс , и уште не ми е јасно од кого , изгледа од некој дечко марсовец