Автор Тема: Вонземјани ќе ја нападнат Земјата во ноември  (Прочитано 72982 пати)

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Одг: Вонземјани ќе ја нападнат Земјата во ноември
« Одговори #136 на: 10 Август 2011, 17:42:12 pm »
http://milenko.com.mk/videa_nlo.html
http://milenko.com.mk/videa_stojmir.html
http://milenko.com.mk/videa_10.html

Абе на Миленко глупостите...ќе најде нешто на Нет и одма емисија прави...нема други идеи само за политичари и марсовци зборуе..уште со тоа може да го акаат народот..со политика и со марсовци...другото веќе и децата го знаат...! ;D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #137 на: 10 Август 2011, 18:09:05 pm »
Ништо нек се слика, без кацика и ке има живот...
Па тоа цело време го зборам , ги следам по теливизииве и сите докажуваат каде што има живот , а никој нејќе без кацига да се слика . А сум слушал некој теории и за други планети дека има живот , јас мислам дека живот нема нигде а тоа приказните за марсовци се за мали деца ;D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #138 на: 10 Август 2011, 18:39:23 pm »
Па тоа цело време го зборам , ги следам по теливизииве и сите докажуваат каде што има живот , а никој нејќе без кацига да се слика . А сум слушал некој теории и за други планети дека има живот , јас мислам дека живот нема нигде а тоа приказните за марсовци се за мали деца ;D

Абееее од такви мозоци и научници ми е преку таквото... што повеке читаш и учиш, повеке се истакнуваш колку си глуп...

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • К’мет
« Одговори #139 на: 10 Август 2011, 18:42:26 pm »

Абееее од такви мозоци и научници ми е преку таквото... што повеке читаш и учиш, повеке се истакнуваш колку си глуп...
Затоа јас почнав да се откажувам од тие работи , им објаcнуваш на луѓето теории а тие ти се смеат , затоа сега јас ги слушам по ТВ и им се смеам ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #140 на: 10 Август 2011, 19:18:19 pm »
Falanga = Aleksandar Makedonski баш би требало да биде подобен, не му одговарале теориите, Миленко ти е Limited Edition ;D ;D ;D
како тоа подобен? Од која партија тогаш треба да сум? Баш ме интересира да чујам...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #141 на: 10 Август 2011, 20:19:48 pm »
Falanga = Aleksandar Makedonski баш би требало да биде подобен, не му одговарале теориите, Миленко ти е Limited Edition ;D ;D ;D
како тоа подобен? Од која партија тогаш треба да сум? Баш ме интересира да чујам...

Па нели Миленко е занесен у филмот Александар Македонски ово оно, ако е од тој аспект баш си подобен, не дека те етикетирам политички, скраја да е толку интелегентно дете политички да се обои, него не му одговараат твојте реалистички гледања на проблематиката со вонземјаните и слични срања, шо би се рекло не си многу мистериозен, а него тоа му треба.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #142 на: 10 Август 2011, 23:06:18 pm »
фаланга веруј брат за добро ти зборам..никад не заземај страна..се гледа паметен човек си..ако заземеш страна таа страна евентуално кога и да е ке падне после што.? се можат да ти земат само паметот не,а на крај тоа е тоа што се бара..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #143 на: 10 Август 2011, 23:51:16 pm »

Може да се направи на фотошоп дека без кацига стои на марс, месечината, сонцето (воопшто да не се примети дека е фејк).. Него прашањето ми е, дали ако го видите тоа ќе поверувате во живот на местото на кое е сликата?

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • К’мет
« Одговори #144 на: 10 Август 2011, 23:58:17 pm »

Може да се направи на фотошоп дека без кацига стои на марс, месечината, сонцето (воопшто да не се примети дека е фејк).. Него прашањето ми е, дали ако го видите тоа ќе поверувате во живот на местото на кое е сликата?
Не , голема е веројатноста да е фотошоп , ама тоа никогаш нема да го видиме дека никој нема гз да загине на марс за да докажува дали има живот (а нема) , е сега ако испадне некое видео па човекот да ја вади кацигата па нешто да пропљампа може да е вистина , а тоа што нашле некоја трефка а тоа кој знае што е , или па што го тупеа со вода а некој се помочал па снимале тоа се живи глупости . А има и некој луѓе што се толку занесени во тоа па викаат дека кога би бил крај на светот , а веќе еве едно 7-8 пати го преживуваме ќе иделе на марс , читав у весник мислам лани беше абрамович купил плац на марс , и уште не ми е јасно од кого , изгледа од некој дечко марсовец ;D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #145 на: 11 Август 2011, 00:04:42 am »

Не , голема е веројатноста да е фотошоп , ама тоа никогаш нема да го видиме дека никој нема гз да загине на марс за да докажува дали има живот (а нема) , е сега ако испадне некое видео па човекот да ја вади кацигата па нешто да пропљампа може да е вистина , а тоа што нашле некоја трефка а тоа кој знае што е , или па што го тупеа со вода а некој се помочал па снимале тоа се живи глупости . А има и некој луѓе што се толку занесени во тоа па викаат дека кога би бил крај на светот , а веќе еве едно 7-8 пати го преживуваме ќе иделе на марс , читав у весник мислам лани беше абрамович купил плац на марс , и уште не ми е јасно од кого , изгледа од некој дечко марсовец ;D

Па тоа ми беше, дека запнавте слика па слика. Инаку плацот може го купил евро-квадрат, преку нашиот пуемиеу, Путин е гола вода. ;D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • К’мет
« Одговори #146 на: 11 Август 2011, 00:11:28 am »

Па тоа ми беше, дека запнавте слика па слика. Инаку плацот може го купил евро-квадрат, преку нашиот пуемиеу, Путин е гола вода. ;D
Е да можно е од племиелот наш да го купил , он ги шитка тие а зборот ми беше не само со слика , да дадат доказ во кој што стварно народот ќе поверува , а не тревки и водички ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #147 на: 11 Август 2011, 10:07:08 am »
фаланга веруј брат за добро ти зборам..никад не заземај страна..се гледа паметен човек си..ако заземеш страна таа страна евентуално кога и да е ке падне после што.? се можат да ти земат само паметот не,а на крај тоа е тоа што се бара..
Ти верувам бе брат. Јас никогаш за ништо не завземам страна, дури често сум и против себе. Јас секогаш сум на страната на објективноста :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #148 на: 11 Август 2011, 10:08:06 am »
Колку за информација до неупатените :)
Доколку си на Марс или месечината и си во скафандер, и ја соблечеш кацигата, има да ти експлодира телото сосе глава и сосе све комплет во дел од секунда ;)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #149 на: 11 Август 2011, 10:25:07 am »
Колку за информација до неупатените :)
Доколку си на Марс или месечината и си во скафандер, и ја соблечеш кацигата, има да ти експлодира телото сосе глава и сосе све комплет во дел од секунда ;)

Ок, е како тогаш има живот... на месечината или на марс, па не напаѓаат од други планети, па НЛО... па ова па она...