Автор Тема: Вонземјани ќе ја нападнат Земјата во ноември  (Прочитано 72852 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34290
  • Таков е животот... јебига
Одг: Вонземјани ќе ја нападнат Земјата во ноември
« Одговори #105 на: 09 Август 2011, 23:58:06 pm »
Башка MIVEC дизелот е стварно ванземаљски :)
+1

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
« Одговори #106 на: 10 Август 2011, 00:18:11 am »
Стратро, The conspiracy theorist :)

For five years Martin Stubbs, a Canadian Cable TV Station Manager, used his own satellite dish to access NASA's downlink transmissions from numerous space shuttle missions, and went on to collect over 2500 hrs of footage. Footage which he claims to be the "smoking gun" of UFO evidence.

He is best known for the release of The Secret NASA Transmissions: 'The Smoking Gun' DVD in 2000 but has recently been gathering plenty of viewers on his Youtube page where he continues to release new footage.

Space junk or intelligently controlled craft?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #107 на: 10 Август 2011, 09:34:17 am »
Стратро, се тоа е space junk containers. Тоа се контеинери со мочка кои имаат вентили, се испуштаат од станицата кога е во сенка. Штом ги огрее сонце, ги загрева и во одреден момент вентилот пропушта млаз од прегреана мочкина пареа и затоа така изгледаат како ракети.

А тоа дека некој фраер ја насочил чинијата и пресретнал програма од НАСА тоа се приказни за малки деца. НАСА користи протокол за енкрипција на податоци кој не може да се кракува. Така да тоа се паѓа во вода.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #108 на: 10 Август 2011, 09:38:08 am »
А да остаите на Фаланга да си ги брка овие работи со марсовците...? ;D
Фаланга, де извади тоа дезинтеграторот и испукај ги овие двајцава..! ;D

Ti li najde da zboruvas  ;D

MIVEC DIESEL - добар, подобар...вонземјанин.
http://koli.com.mk/forum_nov/showthread.php?t=1423&highlight=%E2%EE%ED%E7%E5%EC%BC%E0%ED%E8%ED

Тоа е текст од списание...ресавска школа!

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #109 на: 10 Август 2011, 11:22:02 am »
Стратро, се тоа е space junk containers. Тоа се контеинери со мочка кои имаат вентили, се испуштаат од станицата кога е во сенка. Штом ги огрее сонце, ги загрева и во одреден момент вентилот пропушта млаз од прегреана мочкина пареа и затоа така изгледаат како ракети.

А тоа дека некој фраер ја насочил чинијата и пресретнал програма од НАСА тоа се приказни за малки деца. НАСА користи протокол за енкрипција на податоци кој не може да се кракува. Така да тоа се паѓа во вода.

Ok..
Odime ponatamu.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #110 на: 10 Август 2011, 11:26:52 am »

фаланга брат што си по професионалност..? малце ко многу ми знаеш од сешто..+1 за тебе..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #111 на: 10 Август 2011, 11:43:24 am »

фаланга брат што си по професионалност..? малце ко многу ми знаеш од сешто..+1 за тебе..

Man in Black ! ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #112 на: 10 Август 2011, 13:47:49 pm »
Јас сум брат и економист и информатички инженер по струка. Ама со астрономија и астро-физика се занимавам аматерски веќе 12 години. Така да на оваа тема што сум кажал кажано е.

Стратро, ама бе со тие видеа веќе. Чоек, нема докази за вонземски живот сеуште а камо ли за интелегентен живот. А снимање и продавање филмови е добар повод за да се прават такви филмчиња какви што праќаш ти. Широката маса сака научна фантастика доближена блиску до нивната планета, затоа и се толку популарни. Гледај си ги ама не паѓај во несвест...

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #113 на: 10 Август 2011, 13:52:37 pm »
Epa sletaa li amerikancite 1969 godina na mesecinata ili ne? :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #114 на: 10 Август 2011, 13:55:46 pm »
  Ја не верувам дека организам кој поседува интелегенција и ресурси способен да дојде до нашава вукојебина ќе не нападне. 

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #115 на: 10 Август 2011, 14:05:05 pm »
Epa sletaa li amerikancite 1969 godina na mesecinata ili ne? :)
Слетаа. Сакаш фотографии од LRO? (Lunar reconnaissance orbiter)
Убаво се гледаат трагите од мисиите на месечината...

http://astronomija.com.mk/vest.asp?id=1848
« Последно менување: 10 Август 2011, 14:06:56 pm Falanga »

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #116 на: 10 Август 2011, 14:15:58 pm »
Falanga, во кој музеј има камен од месечината ??

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #117 на: 10 Август 2011, 14:19:37 pm »
Во Београд!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #118 на: 10 Август 2011, 14:45:59 pm »
Falanga, во кој музеј има камен од месечината ??
Не би знаел точно. Мислам дека има во повеќе музеи, дадени се примероци на Индија Русија и на сите земји членки на ЕСА (Европска вселенска агенција или Шведска Финска, Норвешка, Франција, Германија, Италија (особено италија како една од појаките), и Португалија)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #119 на: 10 Август 2011, 14:48:55 pm »
  Па зашто не се ангажираш да донесеш и во Македонија. И така нема планетариум, можеш да направиш и да млатиш пара ко касап месо.