Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Иначе тоа што се гледа на фотките е слика од метеор со магнитуда поголема од -4 кој оставил перзистентна трага земена со релативно долга експозиција од 10-тина секунди. Ништо сензационално
Цитат: Falanga на 14 Јули 2011, 13:48:06 pmИначе тоа што се гледа на фотките е слика од метеор со магнитуда поголема од -4 кој оставил перзистентна трага земена со релативно долга експозиција од 10-тина секунди. Ништо сензационално...и кога завлегол во тракоријата на планетат Стратусоисомниа, ја продожил својата прекуресцента патека на траснвалесцентната кривдистинктивна аземблониа....FALANGA ... ТИ СИ ОТИДЕН ЖИМИ СЕ.....
Цитат: Sportex на 14 Јули 2011, 13:52:24 pmЦитат: Falanga на 14 Јули 2011, 13:48:06 pmИначе тоа што се гледа на фотките е слика од метеор со магнитуда поголема од -4 кој оставил перзистентна трага земена со релативно долга експозиција од 10-тина секунди. Ништо сензационално...и кога завлегол во тракоријата на планетат Стратусоисомниа, ја продожил својата прекуресцента патека на траснвалесцентната кривдистинктивна аземблониа....FALANGA ... ТИ СИ ОТИДЕН ЖИМИ СЕ..... Еве една од моите статии: http://astronomija.com.mk/vest.asp?id=6Следен пат кога ќе држам предавања на Електро факултет ќе те викнам специјално тебе
Абе салам несалам пиченце не одбивам. Ја отиден сум долго време затоа сум вака шармантен.Иначе леталата ќе се гледале со обичен телескоп во Ноември кога ќе биле кај Марс и оп тогаш ќе се телепортираат овде а? Абе ај.
Цитат: Falanga на 14 Јули 2011, 14:01:16 pmАбе салам несалам пиченце не одбивам. Ја отиден сум долго време затоа сум вака шармантен.Иначе леталата ќе се гледале со обичен телескоп во Ноември кога ќе биле кај Марс и оп тогаш ќе се телепортираат овде а? Абе ај.очигледно немаат cloaking device, значи не се толку напредни, им ебавме матер
да не одиш случајно во берово-Астрокамп Беровско Езеро 2011башка може ќе улета некое п(т)иченце
Цитат: maci на 14 Јули 2011, 14:08:36 pmда не одиш случајно во берово-Астрокамп Беровско Езеро 2011башка може ќе улета некое п(т)иченце Оваа година нема да одам зошто татко ми ќе биде во лоша здравствена состојба тогаш и не сакам да ризикувам.Иначе тековново пТиче си го фатив таму бе, на астрономски терен. Си ја излажав месечина-ово-оно и оп! Си ја земав за жена
Цитат: Falanga на 14 Јули 2011, 14:12:58 pmЦитат: maci на 14 Јули 2011, 14:08:36 pmда не одиш случајно во берово-Астрокамп Беровско Езеро 2011башка може ќе улета некое п(т)иченце Оваа година нема да одам зошто татко ми ќе биде во лоша здравствена состојба тогаш и не сакам да ризикувам.Иначе тековново пТиче си го фатив таму бе, на астрономски терен. Си ја излажав месечина-ово-оно и оп! Си ја земав за жена браво,си ја „прелажал„ на свој терен
Фаланга...да не ти ги врти ушите женати...
На астрономски начин? Пржен на месечева светлина? Објасни!