Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 893096 пати)

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #135 на: 26 Јули 2011, 01:37:51 am »
+1
Браво Спенсер,ама боскиии :D

боскиии?  ваљда мислиш на цицки :)
Бидете малку покултурни кажете гради или зизки може и дојки нема смисла хахах ;D мислам дека има и некое девојче на форумов :D :) :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34290
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #136 на: 26 Јули 2011, 09:33:53 am »
+1
Браво Спенсер,ама боскиии :D
Јове ти не смееш да гледаш вакви работи илегално е.

Отсутен marsher

• Сениор
  • Пораки: 3177
    • smchiptuning
« Одговори #137 на: 24 Август 2011, 22:05:45 pm »
Одете кај евојчево, пере и надворешно и внатрешно...

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7998
  • Плинаш!!!
« Одговори #138 на: 28 Август 2011, 04:49:36 am »
Дечки дали некој перел, видел, слушнал за суво перење со некое посебно средство, односно за новата перална во новото веро што е отворена?????

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #139 на: 28 Август 2011, 15:36:46 pm »
Не сум бил, ама треба да е вакво нешто :

ж

И по мене тоа е она вистинското!
« Последно менување: 28 Август 2011, 15:39:37 pm djidji »

Отсутен Zile

• Легенда
  • Плинаш!!!
« Одговори #140 на: 28 Август 2011, 15:52:49 pm »
Ако перењето во веро е на овој начин тогаш е одлично. Ако некој оди да пере кола во веро, би го замолил да ни објави резултати.

Фала Џиџи :D :D

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5197
« Одговори #141 на: 28 Август 2011, 16:43:16 pm »
Ако перењето во веро е на овој начин тогаш е одлично. Ако некој оди да пере кола во веро, би го замолил да ни објави резултати.

У новово веро? Цена?

Отсутен Zile

• Легенда
  • Плинаш!!!
« Одговори #142 на: 28 Август 2011, 17:11:13 pm »

У новово веро? Цена?
Да да во новото Веро. Јас слушнав на телевизија за новата перална и рекоа дека цената е иста со другите перални и демек со тоа перење се добивало некоја заштита на бојата што траела 2-3 недели

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #143 на: 29 Август 2011, 15:33:54 pm »
Дечки перев во ПСС, тапа :)

кај што имаше флеки од прсти, останати ... и такви ситници внатре слабо... прашина на шалтабла...

СЛАБО...

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #144 на: 30 Август 2011, 22:31:28 pm »
Јас кај мечкаров , ја перам и не се лоши . На првомајска после рено , има перална и вулканизер и таму хубаво перат .

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
« Одговори #145 на: 15 Септември 2011, 08:46:50 am »

кај што имаше флеки од прсти, останати ... и такви ситници внатре слабо... прашина на шалтабла...

СЛАБО...

Баш сакав да го коментирам перењето во ПСС...
Значи јас како корисник сум крајно незадоволен од тоа како ми ја испраа колата. Внатре не беше пребришана шалтабла, ниту оквир околу прозор, ниту оквир околу врата. Ниеден праг ниту ништо...
Цело возило ми беше со бели флеки, дали од водата дали од средството кое го користат.
После тоа морав да ги пребришам сите прозори од внатре и надвор, шалтабла, околу врати, прагови, значи се комплетно без да ја усисавам.
Мушички на шофершајбна, хауба и фарови неодстранети...Па мајку му јас ја однесов колата за тие првенствено да ми се одстранат, внатрешноста да се очисти и да седнеш у ауто да се возиш како човек, а не прашината од лимот надвор.

Така да како краен корисник јас сум крајно незадоволен. Проблем е тоа што мојата фирма има склучено договор со нив за перење коли на годишно ниво, но нареден пат ке бидам безобразен и ке им укажам на нивните пропусти и ке ги натерам се одново да пребришуваат.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #146 на: 15 Септември 2011, 09:07:03 am »

СЛАБО...

Баш сакав да го коментирам перењето во ПСС...
Значи јас како корисник сум крајно незадоволен од тоа како ми ја испраа колата. Внатре не беше пребришана шалтабла, ниту оквир околу прозор, ниту оквир околу врата. Ниеден праг ниту ништо...
Цело возило ми беше со бели флеки, дали од водата дали од средството кое го користат.
После тоа морав да ги пребришам сите прозори од внатре и надвор, шалтабла, околу врати, прагови, значи се комплетно без да ја усисавам.
Мушички на шофершајбна, хауба и фарови неодстранети...Па мајку му јас ја однесов колата за тие првенствено да ми се одстранат, внатрешноста да се очисти и да седнеш у ауто да се возиш како човек, а не прашината од лимот надвор.

Така да како краен корисник јас сум крајно незадоволен. Проблем е тоа што мојата фирма има склучено договор со нив за перење коли на годишно ниво, но нареден пат ке бидам безобразен и ке им укажам на нивните пропусти и ке ги натерам се одново да пребришуваат.

Баш, така... и мораше после пак кај Оли на преперување....

Слабо перат... еден усисувач, пушти внатре... и ја пушти на ваљците...

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #147 на: 15 Септември 2011, 10:21:48 am »
Оли е закон. После одмор го однесов Акордот, ни една мушичка не остана, ама ни една!
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #148 на: 15 Септември 2011, 18:01:03 pm »
Кај се наоѓа тој Оли ?

Отсутен Zile

• Легенда
  • Плинаш!!!
« Одговори #149 на: 15 Септември 2011, 18:25:43 pm »
Оли се наоѓа карши реплек во Тафталиџе. Односно после студенскиот дом Гоце Делчев на едно 200-300 метра од десна страна кога одиш од Алумина према Ѓорче