Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 994379 пати)

Отсутен Auto Car Care

• Редовен
  • Пораки: 1673
  • Mafra.Menzerna.Gyeon
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #1890 на: 13 Мај 2014, 08:13:42 am »
Cristal Vetro e proizvod od postara paleta, dodeka Glass Cleaner-ot e od poslednata programa na Hobby linijata na Mafra, sekako so updejtirana i podobrena  formula http://www.mafra.mk/GlassCleaner

prvo go kupi pa potoa prasa  :) koe e podobro,da go kupuvase od koga dobi odgovor,sigurno ke go kupese podobroto ,sepak nemas zijan,ke ti.vrsi rabota i toa.

благодариме за објаснувањето, иначе го купив првото бидејќи го немаа второто.

Отсутен Pistorij

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
  • ECU rejected...
« Одговори #1891 на: 14 Мај 2014, 02:01:30 am »
Cristal Vetro e proizvod od postara paleta, dodeka Glass Cleaner-ot e od poslednata programa na Hobby linijata na Mafra, sekako so updejtirana i podobrena  formula http://www.mafra.mk/GlassCleaner

prvo go kupi pa potoa prasa  :) koe e podobro,da go kupuvase od koga dobi odgovor,sigurno ke go kupese podobroto ,sepak nemas zijan,ke ti.vrsi rabota i toa.

благодариме за објаснувањето, иначе го купив првото бидејќи го немаа второто.

Пред да го купам го гледав на сајтот од мафра второто, арно ама не запамтив како се викаше само знаев дека е во пумпица. Кај што бев да пазарам го имаа само ова што го земав и мислев дека е истото ама во спреј па потоа видов дека не е баш. И после тоа си викам ај да прашам некој што добро ги познава производите на мафра што ќе ми каже.. и така. Е сега згора на тоа ќе прашам и како се употребува бидејќи сум ја замачкал шофершајбната од внатре, може да се примети само навечер. Јас користев чиста микрофибер крпа при бришење на средството. Дали можеби треба да користам хартија? или пак требаше прво да прашам како се чисти... :D

Отсутен Auto Car Care

• Редовен
  • Пораки: 1673
  • Mafra.Menzerna.Gyeon
« Одговори #1892 на: 14 Мај 2014, 08:22:44 am »
Prskas na mikrofiber meka krpa,brises stakloto,so suvata i cista strana na mikrofiberot prebrisuvas :)  ,vo sprotivno ke utnes !

Отсутен Suman

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 84
« Одговори #1893 на: 17 Мај 2014, 07:33:32 am »
Kupiv K2 NUTA - PREZADOVOLEN eftino a odlicno cisti,

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #1894 на: 17 Мај 2014, 16:55:54 pm »

Мислам дека бајаги поевтино е такво средство да купиш кое е за домашна употреба.

Отсутен Suman

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 84
« Одговори #1895 на: 18 Мај 2014, 08:07:05 am »

Мислам дека бајаги поевтино е такво средство да купиш кое е за домашна употреба.

Za prozori site sredstva sto se vo marketi se na baza na metanol...

Отсутен salt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 286
  • Opel Astra fan
    • Blog Za Mkd muzika I iOS aplikacii
Одг:
« Одговори #1896 на: 20 Мај 2014, 17:55:56 pm »
Вчера бев у бившата перална на Едон и тотално сум разочаран.  Однадвор на прв поглед убаво изгледаше, прво у ооко ми влегоја гумите , останал кал. Викам средство за гумиве имате ли или сте ги заборавиле( а немаше гужва ич) ми вика нови сме од скоро ќе купиме наскоро.
Влагам внатре глеам внатрешен ретровизор мачки мачки. Шофершајбнава као свежо штркана со вода  со јак бигор.
Задња шофершајбна цела мачканици
Тотално разочарување.
Добро што не бев присутен на цело перење ....

Отсутен shajka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 172
« Одговори #1897 на: 21 Мај 2014, 13:51:23 pm »
Вчера бев у бившата перална на Едон и тотално сум разочаран.  Однадвор на прв поглед убаво изгледаше, прво у ооко ми влегоја гумите , останал кал. Викам средство за гумиве имате ли или сте ги заборавиле( а немаше гужва ич) ми вика нови сме од скоро ќе купиме наскоро.
Влагам внатре глеам внатрешен ретровизор мачки мачки. Шофершајбнава као свежо штркана со вода  со јак бигор.
Задња шофершајбна цела мачканици
Тотално разочарување.
Добро што не бев присутен на цело перење ....

Паметно што не си бил присутен инаку ќе видеше како внатре ти ја поминува со Орнел омекнувач а од надвор ја пере со Fairy кај ова барем го избрал најскапиот за перење садови  :)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #1898 на: 21 Мај 2014, 16:31:35 pm »
До колку саат работи пералната на Аце-Цок? Сакам да поминам денеска.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #1899 на: 21 Мај 2014, 16:48:13 pm »
Пералната не работи! Ваљда причина проблемот со документите...

Отсутен Kimi R

• Сениор
« Одговори #1900 на: 21 Мај 2014, 17:04:28 pm »
Дај препорачајте некоја перална у околина на аердором, ново лисиче. Мршник ми е колата и сакам да ја исперат ко што треба.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
« Одговори #1901 на: 21 Мај 2014, 19:16:29 pm »
Имаш 3 на кривината,јас ја перам во првата од страна на школото,од мое маало се дечките.задоволен сум сега за сега

Отсутен Kimi R

• Сениор
« Одговори #1902 на: 22 Мај 2014, 02:49:05 am »
Јас па ич не сум задоволен од тие перални, многу слабо перат, особено внатре и гумите не ги поминуваат со средство, а 180 денари наплаќаат комплет перење. Ја исправ колата у веро центар, перењето е сосем океј, цената е 200 денари но со оглед на локацијата до некаде и ја разбирам, плус и ти следува и паркинг уз перењето, а и работат до 9-10. Ми се допадна како беше исчистено внатре, за надвор иам некои замерки, али со оглед на тоа што ми е црна колата и до утре ќе има 2 прста прашина на неа, не се ни замарам толку.

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7118
« Одговори #1903 на: 22 Мај 2014, 03:39:39 am »
Дој кај мене, ја ке ти ја исперам со сјај. ;D

Отсутен ace-cok

• Почетник
  • *
  • Пораки: 38
« Одговори #1904 на: 23 Мај 2014, 23:12:03 pm »