Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 893763 пати)

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #210 на: 14 Ноември 2011, 04:27:54 am »
Абе на илинденска супер си се дечките само да ги начекаш кога нема многу коли, и да седнеш мерак да ти е, евтино има сокче кафенце, башка се со сонакс работат и гуми и пластики, мене ептен ќеиф ми праат, башка нема гребаници површни од четката после перење што го има кај секој втор сервис.
Денеска перев таму стварно се добри дечките немам лош збор си ја знаат работата повеќе време ти ја гланцаат отколку што ја перат.Само кај мене не употребија четка само шампони вап  ???
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
« Одговори #211 на: 14 Ноември 2011, 08:02:30 am »
Спроти Млечен пералната е срање во боја, вчера од што брзав застанав е немаше гужва ама катастрофа перење

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #212 на: 14 Ноември 2011, 09:46:28 am »
Абе на илинденска супер си се дечките само да ги начекаш кога нема многу коли, и да седнеш мерак да ти е, евтино има сокче кафенце, башка се со сонакс работат и гуми и пластики, мене ептен ќеиф ми праат, башка нема гребаници површни од четката после перење што го има кај секој втор сервис.
Денеска перев таму стварно се добри дечките немам лош збор си ја знаат работата повеќе време ти ја гланцаат отколку што ја перат.Само кај мене не употребија четка само шампони вап  ???

Кај што треба употребуваат кај што не треба не.  Него во натре ти ја средија убаво со сонаксче или не? Некад требаи да им кажеш. И на гуми ставаат, на се што треба буквално освежуваат.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #213 на: 14 Ноември 2011, 11:13:47 am »
Денес ќе ја видам Интеграта на што личи. Брат ми вчера таму ја перел.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Dimitarc

• Почетник
  • *
  • Пораки: 11
« Одговори #214 на: 16 Ноември 2011, 18:06:22 pm »
после АБЦ, го поминуваш семафорот и одма ти е на улица

Кај е точно ова? Ако ми најдете преална у близина на факултет, може и на предавање да отидам :)
2007 Suzuki SX4 1.6l 117hp
2005 Daewoo Matiz 0.8 47hp LPG

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #215 на: 16 Ноември 2011, 18:38:47 pm »
Спроти Млечен пералната е срање во боја, вчера од што брзав застанав е немаше гужва ама катастрофа перење

Maрче бе другар, сме рекле... дека пералните спроти млечен и помегу млечен и веро се хаос, не знам зашто тамо си идел...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
« Одговори #216 на: 16 Ноември 2011, 18:58:20 pm »

Maрче бе другар, сме рекле... дека пералните спроти млечен и помегу млечен и веро се хаос, не знам зашто тамо си идел...

абе зорт, немав многу време а кај овој 1 кола имаше само на ред, а си реков ај чим овде нема гужва срање е перењето и така и беше :D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #217 на: 16 Ноември 2011, 22:28:33 pm »
Денес ќе ја видам Интеграта на што личи. Брат ми вчера таму ја перел.

А брат ти бил значиии :D Се утепав од свирење, мафтање, сообраќај блокирав - глеам нема реакција ;D

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #218 на: 16 Ноември 2011, 23:17:20 pm »

Кај што треба употребуваат кај што не треба не.  Него во натре ти ја средија убаво со сонаксче или не? Некад требаи да им кажеш. И на гуми ставаат, на се што треба буквално освежуваат.
Не баш кај мене,збориме за на Банза интеграта јас ја возев брат му гледаше затоа пишав како моја :P во овој случај дали дека не беше претерано прљава никаде не употребија четки,а за внатрешно чистење сите средства по ред две видов дека беа сонакс за другите не знам,а да и на гумите ставија.
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #219 на: 17 Ноември 2011, 14:48:45 pm »

абе зорт, немав многу време а кај овој 1 кола имаше само на ред, а си реков ај чим овде нема гужва срање е перењето и така и беше :D

За зорт боње во К4 на ваљци да переш него кај овие утепаниве перални

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
« Одговори #220 на: 19 Ноември 2011, 05:07:31 am »
Абе за перење... само оли...

Така је, тоа дебелкото ЦДРомче за + 50 денара плус чудесии праи, мада и дифолт ми се најбољи.

Отсутен daro

• Почетник
  • *
  • Пораки: 23
« Одговори #221 на: 21 Ноември 2011, 00:20:04 am »
Кај Реплек пералната, сигурно ја знаеш а и во близина на Ѓорче е. Али тешко да нема ред за чекање за време на викенд :)
И јас ќе ја споменам таа карши Реплек. Всушност таму има повеќе, кои не се добри. Добрата е последната, пред мостот на ќошот од кривината на патот кон Долно Нерези-Карпош 4. Дечкото кој е сопственик на пералната се вика Оли. До сега се нема случено да не ми е перфектно измиена колата.
vi blagodarime na doverbata avtoperalna oli-san :)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #222 на: 21 Ноември 2011, 12:08:56 pm »
Ооо автоперална Оли-сан, добредојдовте :)

Поздрав од гордиот сопственик на старата љубов на Оли, бившата Интегра на Кпе ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #223 на: 21 Ноември 2011, 12:12:04 pm »
Оли секоја чест ... иначе набавете си едно вакво http://www.fakulteti.mk/news/11-11-21/izum_na_godinata.aspx    и ќе бидете уште подобри :D

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #224 на: 21 Ноември 2011, 12:16:27 pm »

...а и копаат на дугачко неизбањата пот перачите, понекогаш и на овча лој. Ако ти влезе да ти избрише го наеба, цел месец колата на кисело мириса.