Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Веројатно политиката е додека врти тајмерот, не се бунат. Ако ти стои колата беспотребно во боксот и не врти тајмерот, тогаш ќе се побуни вработениот ако чекаат други коли на ред.
Некој погоре побара како изгледала пењата во самоуслужната перална во Ѓорче, еве ја:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk
Nz dali moite kriteriumi se povisoki koga se raboti za pena, ama iskreno mene ovaa pena mi e...hmm lita rabota Ne navleguvam okulu mokjta na cistenjeto ili dali ke posluzi ko sto vika @MartinAlfista ama vizuelno ne e okej
Јас побарав, жив и здрав да си Ќе послужи ваква пена.
Цитат: Kikac на 14 Март 2021, 17:10:28 pmНекој погоре побара како изгледала пењата во самоуслужната перална во Ѓорче, еве ја:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using TapatalkЖан?Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Nz dali moite kriteriumi se povisoki koga se raboti za pena, ama iskreno mene ovaa pena mi e...hmm lita rabota 🤔 Ne navleguvam okulu mokjta na cistenjeto ili dali ke posluzi ko sto vika @MartinAlfista ama vizuelno ne e okej