Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: mrmut на 29 Јули 2011, 19:57:26 pmИ зас следам повеќе проекви ако на сум уцествувал со некој предлози или драшања дарем сум ставил БРАВО ........... зошто почитувам колку трум и време пари дал за тоа мани пати КЕИФОТ Е НАЈГОЛЕМ.Другар тастаурата на полски да не ти е ?
И зас следам повеќе проекви ако на сум уцествувал со некој предлози или драшања дарем сум ставил БРАВО ........... зошто почитувам колку трум и време пари дал за тоа мани пати КЕИФОТ Е НАЈГОЛЕМ.
Цитат: ace-106 на 30 Јули 2011, 00:50:44 amЦитат: mrmut на 29 Јули 2011, 19:57:26 pmИ зас следам повеќе проекви ако на сум уцествувал со некој предлози или драшања дарем сум ставил БРАВО ........... зошто почитувам колку трум и време пари дал за тоа мани пати КЕИФОТ Е НАЈГОЛЕМ.Другар тастаурата на полски да не ти е ?Тастатурата му е на Мрмутски
Цитат: MartinAlfista на 30 Јули 2011, 01:19:52 amЦитат: ace-106 на 30 Јули 2011, 00:50:44 amЦитат: mrmut на 29 Јули 2011, 19:57:26 pmИ зас следам повеќе проекви ако на сум уцествувал со некој предлози или драшања дарем сум ставил БРАВО ........... зошто почитувам колку трум и време пари дал за тоа мани пати КЕИФОТ Е НАЈГОЛЕМ.Другар тастаурата на полски да не ти е ?Тастатурата му е на Мрмутски Хахахахахахахахахаха.................
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Еве групна фотка со турбото и моторот како мислам да стои сето ова
И од ова ќе бидне кола?? Би сакал да видам како ќе изгледа готова!
Го примети ли некој седиштето во бубата
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Еве групна фотка со турбото и моторот како мислам да стои сето ова