Друштво,Полото,најверојатно ќе остане уште во моја сопственост (за која несакав,баш од овие причини,трошење пари).
Не дека нечини,не дека не е добро,али јебига таков сум,сакам се да ми е под конец,такозвани пицајзла....
Се мислам,што и како да правам со седиштата,имаше некоја опција да ги менувам за слични вакви,па некоја опција играше да ставам од голф 4ка итн....на крај по се изгледа ќе ги тапацирам комплет.
Е сега,по нетов гледав доста варијанти (не мислам на оние,француски лежај да го правам),напротив следново,мотивиран од ентериерот од Голф 4ка HighLine,пола-пола,ми е сон за секоја кола,а изгледа баш вака

се е ова супер,само проблем е шалтаблата,никако неможам да и најдам линија каде што ќе се делат двете бои,примеров е со крем боја,која сеуште не ми е дефинирана за крај,у игра се сива и дрн дрн дрн.....небитно,моја работа

2ра опција ми беше,незнам дали е уште,да идам на ГТИ стил,седишта тапацири и остало,со шалтабла од Поло 6N2,ама според пресметки ми излегува ѓавол ипол...
Така да,ќе ве замолам,за помош,за идеа и совет,може нешто ќе се појави што ќе ми легне на око предложено од вас,па да дефинирам што и како.
пс:кожа не доаѓа у предвид,почнав да ја мразам,ако може да се нарече кожа тоа што ја имам моментално,али ете,ај пуцајте предлози секое мислење е добредојдено