Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Slucajno vidov nesto vakvo http://www.najdirabota.com.mk/DisplayVacancy.aspx?vacancy=585044znae nekoj sto e poentava?
ne, imam veke vo zvucno mesto so nezvucna plata cisto me interesirase, onaka, a baska sobirno mesto za intervju ima e na ул.Даме Груев бр.7 блок 4(до Просветно дело), pa me zacudi
Цитат: AllMightyMe на 13 Јули 2011, 13:57:44 pmА, можеше да ќариш чести путовАња до Косово и Авганистан
Цитат: AllMightyMe на 13 Јули 2011, 13:57:44 pmne, imam veke vo zvucno mesto so nezvucna plata cisto me interesirase, onaka, a baska sobirno mesto za intervju ima e na ул.Даме Груев бр.7 блок 4(до Просветно дело), pa me zacudi А, можеше да ќариш чести путовАња до Косово и Авганистан
Цитат: S16 на 13 Јули 2011, 14:04:10 pmЦитат: AllMightyMe на 13 Јули 2011, 13:57:44 pmne, imam veke vo zvucno mesto so nezvucna plata cisto me interesirase, onaka, a baska sobirno mesto za intervju ima e na ул.Даме Груев бр.7 блок 4(до Просветно дело), pa me zacudi А, можеше да ќариш чести путовАња до Косово и Авганистан Мислиш за тоа се работи?Во секој случај, не ни било пишано
Цитат: AllMightyMe на 13 Јули 2011, 14:18:00 pmЦитат: S16 на 13 Јули 2011, 14:04:10 pmЦитат: AllMightyMe на 13 Јули 2011, 13:57:44 pmne, imam veke vo zvucno mesto so nezvucna plata cisto me interesirase, onaka, a baska sobirno mesto za intervju ima e na ул.Даме Груев бр.7 блок 4(до Просветно дело), pa me zacudi А, можеше да ќариш чести путовАња до Косово и Авганистан Мислиш за тоа се работи?Во секој случај, не ни било пишано Па до пред некој ден можеше да ама сега си најдов овчички кои сакаат да работат за никаква плата...! Моментално ми треба нешто што ќе почне малку од повисоко ниво ама ќе биде и тоа....ќе се најде.
Цитат: Sportex на 13 Јули 2011, 14:35:55 pmЦитат: AllMightyMe на 13 Јули 2011, 14:18:00 pmЦитат: S16 на 13 Јули 2011, 14:04:10 pmЦитат: AllMightyMe на 13 Јули 2011, 13:57:44 pmne, imam veke vo zvucno mesto so nezvucna plata cisto me interesirase, onaka, a baska sobirno mesto za intervju ima e na ул.Даме Груев бр.7 блок 4(до Просветно дело), pa me zacudi А, можеше да ќариш чести путовАња до Косово и Авганистан Мислиш за тоа се работи?Во секој случај, не ни било пишано Па до пред некој ден можеше да ама сега си најдов овчички кои сакаат да работат за никаква плата...! Моментално ми треба нешто што ќе почне малку од повисоко ниво ама ќе биде и тоа....ќе се најде.Повисоко ниво ?? Чести путовАња во Либија Колку е плата ?
Limitless, а ?! Значи воено профитерство или воен профитеризам
Па до пред некој ден можеше да ама сега си најдов овчички кои сакаат да работат за никаква плата...! Моментално ми треба нешто што ќе почне малку од повисоко ниво ама ќе биде и тоа....ќе се најде.
ЦитатПа до пред некој ден можеше да ама сега си најдов овчички кои сакаат да работат за никаква плата...! Моментално ми треба нешто што ќе почне малку од повисоко ниво ама ќе биде и тоа....ќе се најде.пази само да не се кријат волци под овча кожа Што бараш од повисоко ниво, каков кадар ти треба?