Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ко што е напучена невестава како би и го збичил...
Ова е обична слика + rainmeter во комбинација со оваа тема за rainmeter.Програмчето можеш да го симнеш тука, малце е по сложено за работа додека му ги најдеш финтите, еве ти еден туторијал , пробгај експериментирај па пофали се што си направил Цитат: gOJDO на 19 Јули 2011, 10:48:30 amКо што е напучена невестава како би и го збичил...Кажи кога си слободен, ќе ти ја пратам
Шо да помагам, за да и го збичам стоечки и настранично? Реков дека таа работа ќе ја завршам сам. Дајте ми ја само невестата и завршена работа. Кој нема поверење во мене, нека ја сработи повторно после мене.
Цитат: gOJDO на 19 Јули 2011, 13:43:17 pmШо да помагам, за да и го збичам стоечки и настранично? Реков дека таа работа ќе ја завршам сам. Дајте ми ја само невестата и завршена работа. Кој нема поверење во мене, нека ја сработи повторно после мене.. хахаха
Цитат: Спенсер на 19 Јули 2011, 14:01:40 pmЦитат: gOJDO на 19 Јули 2011, 13:43:17 pmШо да помагам, за да и го збичам стоечки и настранично? Реков дека таа работа ќе ја завршам сам. Дајте ми ја само невестата и завршена работа. Кој нема поверење во мене, нека ја сработи повторно после мене.. хахаха Не смеј не го знаеш... гојдо... чоекот е појава во позитивна смисла... да не бидам лошо разбран
Ееее бубе беее на 2 мин си ги мењаш позадиниве, што сакаш да возиш тоа ставаш ))