Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: S16 на 16 Мај 2011, 08:51:31 amЦелата концепција:Engine: 1587 cc 16v (TU5J4)Turbo: Garrett GT2781RManagement: VEMS PnP TU5J4 Exhaust Manifold:DP-Engineering stainless 'Blister' with external wastegate 38mm connection External wastegate:TiAL 38mm Intake Manifold:DP-Engineering sheet aluminum performance intake manifoldInjectors:Delphi 683 cc Fuel pump:Bosch motorsport 044 Clutch: OMP Misc.: DP-Engineering 9.0 : 1 decompression packageза 3000 евра.Отидееееееееее...пуна капа, 3000 евра.
Целата концепција:Engine: 1587 cc 16v (TU5J4)Turbo: Garrett GT2781RManagement: VEMS PnP TU5J4 Exhaust Manifold:DP-Engineering stainless 'Blister' with external wastegate 38mm connection External wastegate:TiAL 38mm Intake Manifold:DP-Engineering sheet aluminum performance intake manifoldInjectors:Delphi 683 cc Fuel pump:Bosch motorsport 044 Clutch: OMP Misc.: DP-Engineering 9.0 : 1 decompression packageза 3000 евра.
Го шитна? Прогласувам ден на жалост.
Го даде а? Ај со среќа! сега уште поубаво да купиш!!
Ајде нека е со среќа,и гледај пак да се вброиш во групата на француски возила
Го продаде?? Како бе?Мене жал ми падна, ти како се осеќаш? Ај за убо да е, со здравје да се трошат парите
Моторот за 3000 е :O ?
Повлечено.ЗАБЕЛЕШКА ДО ДРУГИТЕ ЧЛЕНОВИ: Еве како правилно се одговара на повеќе пораки одеднаш - со ЕДНА порака и цитирани повеќе пораки во неа, а не со посебна порака за секој одговор. S16 добива колаче како награда!
Таман те пофалив..
Цитат: zeroSignal на 30 Мај 2011, 15:53:09 pmТаман те пофалив..Извини бе...се извадив од памет кога видов дека сте ме разбрале погрешно и уште ме држи Ако треба ќе го повратам колачето ?!