Дечки ке има претставување у гаража на 31 месецов, тогаш се враќам во Македонишен, па ако има собир околу таа дата, секако ке го догурам ... И онака сакам да ги запознаам членовите, секогаш ги промашувам собирите ...
Имам некои слики што ми ги пратија од дома, ама тотално се аматерски ..
Ке направам поквалитетни фоткиќи, и видеа истотака од забрзувања ..
На сите Ви посакувам да си купите она што ви лежи на срце ... ја иначе едвај чекам колава да ми падне во раце ... ама тоа е, ке се стрпам уште некој 23 дена 14 часа и 03 минути ...
Kakov dil.
14.000 za 2007 GTI limited edition.
Dzabe ne drobam jas deka veke ne se kupuva kola od salon.
So sreka.
Мала исправка 2008-ма... да не се вреќаме

:D:D ...
Види го бе ем у афганистан, ем се заебава. Со среќа да се вози колата, ми се свиѓа само ради што е лимитед едиција, се останато околу голф мразам 
Намерно пушти патка дека Голфот е пред ремонт за да не му го земе некој + кога ќе види батката што го продаваше дека нема заинтересирани ќе му спушти на Томи некое евро.
Е то ти е Талибанска Школа
Веќе ми беше дома колата кога реков дека е НЕ ДАЛ СЕВИШНИОТ зарибана...

Види го бе ем у афганистан, ем се заебава. Со среќа да се вози колата, ми се свиѓа само ради што е лимитед едиција, се останато околу голф мразам 
НЕ СИ БИЛ ВО АВГАНИСТАН ОЧИГЛЕДНО...ПАМЕТНИ НЕМА ТАМУ....УЛАВИ КОЛКУ САКАШ!
Нема нема ...и немој да мислиш дека тоа ке се смени кога ти ке дојдеш овде ...
Утрово стигна мејл дека некоја будала пробала да издува нос со компресиран воздух, и морале со медавак да го носат у болница... Ке идиотен мама миа...
Eј алал да ти е
заврши работа
сеа имаш 2 германци дома 
Едниот за жал ке си оди наскоро ..