Автор Тема: VW Golf V GTI - Edition 30?  (Прочитано 24684 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7306
Одг: VW Golf V GTI - Edition 30?
« Одговори #15 на: 06 Јули 2011, 14:48:12 pm »
Се договоривме со газдата утре во Скопје да го видат во Колевски голфот, да направат целосна дијагностика, и ако се е во ред, да му ги дадам паричките...

Од она што ми го кажа татко ми, тој комуницира, се работи за некој момак кој има фабрика, татко ми му царинил некоја роба претходно, у меѓувреме овој си купил нов CDI 230, и не го сака голфот како втора кола... тоа за замена и не е баш примарна опција, рече сака кеш ...

Иначе, 100% огласов е премиерен, тоа дека е одамна не држи вода оти секој ден ги надгледувам сите VW објавени возила(пазар3 реклама5, автоогласи), барам/в Тигуан, така да огласов го немам видено претходно ...

Имаше црн скопски Едишн 30 лани во Ноември, му бараше 23 000 Е, и има еден бел во Битола, за 28 000 Е ...
Знам, не сум нормален со огласиве хехе ...

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7411
« Одговори #16 на: 06 Јули 2011, 14:57:48 pm »
Аааа штипскиот е овој :) Го имам видено еднаш покрај државна :) Земај Томи не се мисли..

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1855
  • Renault Megane R26
« Одговори #17 на: 06 Јули 2011, 15:00:26 pm »
Се договоривме со газдата утре во Скопје да го видат во Колевски голфот, да направат целосна дијагностика, и ако се е во ред, да му ги дадам паричките...

Од она што ми го кажа татко ми, тој комуницира, се работи за некој момак кој има фабрика, татко ми му царинил некоја роба претходно, у меѓувреме овој си купил нов CDI 230, и не го сака голфот како втора кола... тоа за замена и не е баш примарна опција, рече сака кеш ...

Иначе, 100% огласов е премиерен, тоа дека е одамна не држи вода оти секој ден ги надгледувам сите VW објавени возила(пазар3 реклама5, автоогласи), барам/в Тигуан, така да огласов го немам видено претходно ...

Имаше црн скопски Едишн 30 лани во Ноември, му бараше 23 000 Е, и има еден бел во Битола, за 28 000 Е ...
Знам, не сум нормален со огласиве хехе ...

Можеби сум грешка,извини!

Отсутен Tommy

• Легенда
« Одговори #18 на: 06 Јули 2011, 15:01:45 pm »
Се дешава Меган, не е само еден голф по пазариве ... ништо страшно, нема потреба да се извинуваш ...

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10973
  • 430i
« Одговори #19 на: 06 Јули 2011, 15:07:11 pm »
Лелелеее, колку сакам да го паркираш во гаража, како јас да го зимам се радувам :)
Ај со лесно!

Отсутен Tommy

• Легенда
« Одговори #20 на: 06 Јули 2011, 15:09:33 pm »
Сеа се слушнав со татко ми, не му се чекало до утре, се напалил и стариот па ке фаќа Радовиш моментално ...

Не знам како ке спијам вечер, ама се надевам дека утре ке има убави вести ...

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1855
  • Renault Megane R26
« Одговори #21 на: 06 Јули 2011, 15:12:36 pm »
Ај со среќа нека е!

Отсутен Tommy

• Легенда
« Одговори #22 на: 06 Јули 2011, 18:51:43 pm »
Ај со среќа нека е!

Фала Меган, ама сеуште ништо не е сигурно .. :D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #23 на: 06 Јули 2011, 19:11:32 pm »
И мене ќе ми биде драго да го земеш и се да биде во ред со колата. Еден мој пријател од Загреб има ваков со околу 280КС ;)

Супер ауто, иако не сакам Голф.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tommy

• Легенда
« Одговори #24 на: 06 Јули 2011, 19:18:55 pm »
Не ги сакам ни ја, ке падне кило зезанција на моја сметка ако биде работава, го знаат мојот став околу голфовите поблиските другари, ама понудата е премногу добра  ...
Плус не верував дека фабрички декларираната потрошувачка е точна, ама на еден британски форум разлистав, и поголемиот дел од сопствениците викаат дека е точна, што е навистина интересно, посебно за кола со 240 кс ...

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #25 на: 06 Јули 2011, 19:22:23 pm »
Не ги сакам ни ја, ке падне кило зезанција на моја сметка ако биде работава, го знаат мојот став околу голфовите поблиските другари, ама понудата е премногу добра  ...
Плус не верував дека фабрички декларираната потрошувачка е точна, ама на еден британски форум разлистав, и поголемиот дел од сопствениците викаат дека е точна, што е навистина интересно, посебно за кола со 240 кс ...

Абе колава е топ ако не е удирана или нешто - само едно не чини - ГОЉФ е...И ти ли брате бруте ?...зашто те пративме во АФГ...ништо не научи... ? ;D

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5554
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #26 на: 06 Јули 2011, 19:31:28 pm »
Bez zaebancija ali kolava top cena ima, ako nisto drugo mozes da go prodades za poveke pari, ali znam deka nema.

Za tie pari ako e se vo red ne da vrediiiiiiiii.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен Tommy

• Легенда
« Одговори #27 на: 06 Јули 2011, 19:32:52 pm »
ја у Афг се научив на машини со 4-5 000 кубици, кои за жал морам да ги возам 40 км на час ... тоа е топ спид ...
иако бензинот е бесплатен, губам воља за возење, се чувствувам како да имам Ферари кое го ограничиле на 50 км на час...

Е затоа кога ке си дојдам дома, некоја кола ке испашта ...

А гоЉфот, по Рамковен јебига ...

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #28 на: 06 Јули 2011, 19:33:18 pm »
Искрено и ја би го купил и би го извозел година две :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #29 на: 06 Јули 2011, 19:37:50 pm »
ја у Афг се научив на машини со 4-5 000 кубици, кои за жал морам да ги возам 40 км на час ... тоа е топ спид ...
иако бензинот е бесплатен, губам воља за возење, се чувствувам како да имам Ферари кое го ограничиле на 50 км на час...

Е затоа кога ке си дојдам дома, некоја кола ке испашта ...

А гоЉфот, по Рамковен јебига ...

Лелелелеле абе ти у која база си???
Kаде најде таква слобода 40 на час, ццццццццц 10 братko во Кабул, 20 во Кандахар.
На прва лани во Кабул ми опнаа казна...со Mitsuto L-200....500 евреи...среќа фирма плати јеби га! ;D
Ми вика тој од МП... абе ти од трки да не идеш 70 возиш у база, 10 е дозволено... :(