прво никој не рече дека сликата не е фотошоп
Прво: не е точно
зошто од ИНАЕТ се кажува дека е фотошоп
Второ: Да не беше тој фотошоп немаше да се напишат толку страни и да се удри толкав ремет.
Ситуацијата мене ми е слична како онаа со рускиот патриарх, на кого му го избришаа скапиот часовник од раката, но заборавија да го избришат отсјајот од масата. Никој немаше да изреагира што патријархот носи скап часовник на оригиналната слика, повеќето немаше ни да забележат дека тоа е нешто специјално, но тоа што некој почувствувал потреба да прави монтажа, неизбежно создава сомнежи за причините. Дали можеби некој почувствувал срам?
Исто е и со километражата. Зошто е толку важно да се покаже дека се возело 250+, па да мора да се едитира слика? Да беше кажано со зборови дека си возел толку, повеќето ќе поверувавме без никаков проблем. Но кога некој ќе одбере да не лаже со модификувана слика, веднаш се поставуваат други прашања. Која е причината за тоа? Дали е несигурен, па сака да се докаже? Дали можеби другар му е тој несигурниот кој ја правел фото-монтажата, или пак е нешто сосема трето...
сите возите 1.1 Сди ми серите за мојата кола, или после ке дојдат муабети а чипован е вакоф е такоф е шо ве куро боли, сега разбраф зошто амел ги заклучи темите само серите а не глеате шо лајна возите да се посерам во форумо никакоф КЛУЧ ОДМА НА СИТЕ ТЕМИ И ДА СЕ ИЗБРИШИ НИКОТ МОЈ НЕКАМ ПОКЕ КОНТАКТ СО СЕИРЏИ ЗАВИДЛИВИ !
Кога ќе те фатат на дело, треба да имаш доблест да го истрпиш реметот, како што си е редот. Со вакви коментари, само тонеш се подлабоко.