Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Deni на 01 Јули 2011, 16:59:53 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Леле јака маицава! И јас би земал ваква.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Се слагам за задниот дел! Еве подобар предлог (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: DARK MK1 GTI на 01 Јули 2011, 17:16:47 pmja imam gleano po net bluzava Deni odlicna e no nas drugo ni bese zamislata a zadniot del e logoto na klubot no nisto ne se zane dali i 10 luge ke ima so ke napravime odmaickive zatoa cisto iformativno pisav da ne saka nekoj a ne da me ispotepate bree SE IZVINUVAM STO JA OTVORIV TEMAVA !!!Хахаха не се љути бе одма, ама ако свака тема не ја отераме ОТ - не е интересно, значи рачунај го ова како реклама Извини што ти се мешаме у тема и продужи даље ! Добра е маичката, сеа нека иде вака, после ќе претрпи измени као и све друго околу нас Ајде VW-џии пријавувај те се, или никој ќе нема маичка, па ќе ве јадат после Опелџииве
ja imam gleano po net bluzava Deni odlicna e no nas drugo ni bese zamislata a zadniot del e logoto na klubot no nisto ne se zane dali i 10 luge ke ima so ke napravime odmaickive zatoa cisto iformativno pisav da ne saka nekoj a ne da me ispotepate bree SE IZVINUVAM STO JA OTVORIV TEMAVA !!!
Цитат: Deni на 01 Јули 2011, 16:59:53 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Затоа оваа вреди повеќе од трите Опел маици заедно!
Па јас мислам дека костуриве со шлемовите ги претставуваат фашистите, и со ова сакаат да кажат дека VW колите повеќе траат од луѓето што ги направиле