Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не ми се верува бе, маската ја украле.... ццц идиоти
Фала ти многу Рики на информацијава. Прашува и за фарбање со фабричката боја на колата, ми рекоа до 10 евра максимум било.
Цитат: IvAnA на 30 Јуни 2011, 14:21:35 pmФала ти многу Рики на информацијава. Прашува и за фарбање со фабричката боја на колата, ми рекоа до 10 евра максимум било. Толку е, 50-100 грама боја... и кај што имаш на друго место грабаници на флеки може да помине, дека гледам колава ти гребната на повеке места, а жмигавецот ти е пукнат... да бараме и за него половен ?
Цитат: RikiRulz на 30 Јуни 2011, 14:26:40 pmЦитат: IvAnA на 30 Јуни 2011, 14:21:35 pmФала ти многу Рики на информацијава. Прашува и за фарбање со фабричката боја на колата, ми рекоа до 10 евра максимум било. Толку е, 50-100 грама боја... и кај што имаш на друго место грабаници на флеки може да помине, дека гледам колава ти гребната на повеке места, а жмигавецот ти е пукнат... да бараме и за него половен ?Хехех. Еми така е, две жени кола кога чуваат . Иначе би било убаво за жмигавецов ако може да најдеме. Зашо да не.