Автор Тема: Informacija  (Прочитано 14711 пати)

Отсутен toni.de

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 591
Одг: Informacija
« Одговори #30 на: 17 Октомври 2013, 18:07:05 pm »
abe nee problem samo da moze da se  prenese , isto ima i 5.500 den zolta boja skapanko e

Отсутен Peconi

• Редовен
  • Пораки: 2948
« Одговори #31 на: 17 Октомври 2013, 19:24:54 pm »
оффф за кои фича збориш. Жолтото е подобро тоа другото е пуно кит

Отсутен toni.de

• Јуниор
  • **
« Одговори #32 на: 17 Октомври 2013, 20:33:37 pm »
Za koi pak ti zboris I dvete se co kumanovo ? Inace drugoto samo patos mu e praveno skolka nee pipnata  prva farba .

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10521
« Одговори #33 на: 17 Октомври 2013, 22:35:09 pm »
500 еу за фиќо..  комшијана за 5-6к го зеде не заебавај 500 еу.. ај 150 некако се јаде...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14448
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #34 на: 17 Октомври 2013, 22:35:53 pm »
Дедо ми пред 2 месеци го продаде за 500 евра,контраш 67г. ;)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Peconi

• Редовен
« Одговори #35 на: 17 Октомври 2013, 22:41:17 pm »
500 еу за фиќо..  комшијана за 5-6к го зеде не заебавај 500 еу.. ај 150 некако се јаде...

коа ќе видам/слушнам вакви муабети........преку онаквото
има да и за 50 евра ама за во двор да ти стои
ќе те молам сликај го да го видам какво е, па ја ќе ти пратам слики од тоа што е 500 евра

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3847
« Одговори #36 на: 18 Октомври 2013, 01:00:53 am »
не се скапи околу 500 евра може да ги дадат
немаш никаква инвестиција освен промена на уље, свеќици, гуми, бензин и регистрација
едното е таму кај тебе во Куманово со 00014 километри :)
другото е во Скопје
Тоа кумановското во студена бара да не се наога случајно?
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17651
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #37 на: 18 Октомври 2013, 01:13:31 am »
Тоа кумановското во студена бара да не се наога случајно?

Не бе, на суво е негде... ::) ::) ::)

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #38 на: 18 Октомври 2013, 03:20:33 am »
e dobro ziti takvoto ne 500 5000 neka e fico e. Ili e skapano ili e vareno so co2 shto znacit pak ke skapit za 2 meseci. Baska del dur najdis eksik i mandza i pitulici. E shto chalam bilo old timer, aj da si kolekcioner ili biznis da teras aj, ama pak se mngu 500 eu. Ene go od komsijana pali vozi e pa go zede 100-tina evra i sekoj den se pupunit nad nego-pod nego Poarno Volga zemi za 500 e, bare komotna e mokna e... zurka mojs vnatre da prajs. Ili ako si tolku po oltajmeri zemi Charger ili Mustang taka peki, fraer si, ako ti e to poentata. A to za nevesta, kako se prepi4eni deneshnive... Golfon ne im 4init ne pak fi4o. Sea da ne me svatite pogresno za mene bitno e kolku i kako e vlozeno vo koata ne samo shto kola e bi volzel i fi4o ali ako tie za nevestinska...

Отсутен Peconi

• Редовен
« Одговори #39 на: 18 Октомври 2013, 09:58:34 am »
Земи ти Чарџер или Мустанг ако си фраер
Ја не сум фраер па сакам фичо
А да две ги имам а имам и фичо комбе а имам и олимпија СР купе ако нешто ти значи тоа

Отсутен toni.de

• Јуниор
  • **
« Одговори #40 на: 18 Октомври 2013, 12:45:24 pm »

e dobro ziti takvoto ne 500 5000 neka e fico e. Ili e skapano ili e vareno so co2 shto znacit pak ke skapit za 2 meseci. Baska del dur najdis eksik i mandza i pitulici. E shto chalam bilo old timer, aj da si kolekcioner ili biznis da teras aj, ama pak se mngu 500 eu. Ene go od komsijana pali vozi e pa go zede 100-tina evra i sekoj den se pupunit nad nego-pod nego Poarno Volga zemi za 500 e, bare komotna e mokna e... zurka mojs vnatre da prajs. Ili ako si tolku po oltajmeri zemi Charger ili Mustang taka peki, fraer si, ako ti e to poentata. A to za nevesta, kako se prepi4eni deneshnive... Golfon ne im 4init ne pak fi4o. Sea da ne me svatite pogresno za mene bitno e kolku i kako e vlozeno vo koata ne samo shto kola e bi volzel i fi4o ali ako tie za nevestinska...
Ti mozes i da najdas za 2000 den celo fikjo ama reseto napraveno .

Отсутен Боби Л.

• Редовен
  • Пораки: 1273
  • I live my life a quarter mile at a time...
« Одговори #41 на: 18 Октомври 2013, 12:46:09 pm »
Ах бе мече како не си пишал порано овде па јас одма ќе му даев 500 евра и би го средил од фабрика со кеф барав такво фичо има 2 во битола ама не ги продават ама сега ништо и татко ми се откажа  ...
https://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
Брзината не е опасна,туку будалата шo седи зад воланот :)

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #42 на: 18 Октомври 2013, 15:30:44 pm »
Земи ти Чарџер или Мустанг ако си фраер
Ја не сум фраер па сакам фичо
А да две ги имам а имам и фичо комбе а имам и олимпија СР купе ако нешто ти значи тоа

drugo mi bese zborot ama aj nejse.

Отсутен toni.de

• Јуниор
  • **
« Одговори #43 на: 18 Октомври 2013, 21:47:37 pm »
лимарија, фарбање, преправка, укрутување и сите останти механички зафати (шипка од мењач, каналот, сајли за рачна, и другите преправки) за да добиеш возило кое нема да се прекрши при експлоатација. околу ентериерот ке бараш друг. во македонија НЕМА се на едно место за вакви работи. значи ке добиеш средено и спремно за цврстина направено. после тоа на тапетар ке идеш со искомбинирани седишта, па колку он ке те крсти ке си се договориш со него. претпоставувам дека околу 500 и таму ке ти иде.

јас правев пресметки за 101 комфорт да го преправам, со човекот се договаравме и есапот беше тој. само не се одлучив да го направам. колата ја имав, ама некако не најдов за сходно да го довршам проектот.
Onak aj daj mi kontakt od majstorot da go kontakriram da se dogovoram

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14448
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #44 на: 18 Октомври 2013, 21:50:07 pm »
Ах бе мече како не си пишал порано овде па јас одма ќе му даев 500 евра и би го средил од фабрика со кеф барав такво фичо има 2 во битола ама не ги продават ама сега ништо и татко ми се откажа  ...
Ко ќе се решиш ти или татко ти извести ме,ке ти најдам. ;)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D