Автор Тема: Теретани во Скопје!  (Прочитано 11860 пати)

Отсутен Cranium

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 950
Одг: Теретани во Скопје!
« Одговори #15 на: 18 Октомври 2013, 19:08:58 pm »
Ќе прашам утре и ќе ти кажам.
Инаку кога Зеро почна да објаснува за какви фаци не доаѓаат да вежбаат заборави да каже дека има и многу сексиљави створења од понежен пол кои пучејќи се го ометаат вежбањето на таквите како него и мене...:D
Nice ;)
п.с. Газдата кај мене во теретана потпиша договор со Црнокрак сите манекенки да вежбаат кај нас. Може да се каже дека има доста путиња ;)

Измена: Забораив да напоменам Симона Станковска овогодинашната мис Македонија :D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #16 на: 18 Октомври 2013, 19:48:39 pm »
Не е класична теретана, нема тежини. Условите се одлични, цената е околу 3000 месечно, за spinning мислам дека е малце повеќе.
Три пати неделно во фиксни однапред договорени термини, така да не може да биде има/нема гужва.

Има и индивидуални тренинзи, но за тоа треба да се праша на лице место.

http://www.sportinn.mk/

Точаците се одлични, чистота на највисоко ниво, луѓето се културни фини и услужни ама огин скапо е.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #17 на: 18 Октомври 2013, 20:21:28 pm »
Никој друг не нуди спининг кај нас, ниту нешто слично како што знам. Уложено е доста во местото, вентилацијата само си вреди пари, не па подот, точаците итн. И секако дечките не се приучени од нет со јутуб видеа да тренираат :)

Затоа нормално е да се поскапи од останатите, особено зимајќи предвид дека денес секој втор е фитнес стручњак, обучува луѓе, а со иницијален трошок 0 или близу 0, со искуство од година до две активно вежбање :) Цената е висока, ама според мене си има зашто.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20142
« Одговори #18 на: 18 Октомври 2013, 20:57:25 pm »
А едни модели што има црнокрак па.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #19 на: 18 Октомври 2013, 21:21:41 pm »

Кан Џим

- Локација:  Јуриј Гагарин 66 а (претпоследна 57-ца), Козле
- Услови: Фитнес стандард.
- Цени: 1000 месечно

од кога се цениве ?
зошто одев овде доста време дур беше 1000че,после нешто реновираа средија и направија нешто како 2000ден/месец и од тогаш не сум стапнал во теретана :D

@martin

знаеш како беше порано во стронг,чисто онака за да споредиш ?

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #20 на: 18 Октомври 2013, 23:07:58 pm »
Кан Џим не е баш 1000-че месечно,инаку почнав со кик бокс во Чаир,тоа е тоа што се бара,не мускули на празно..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17599
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #21 на: 19 Октомври 2013, 12:58:06 pm »
Smichka поим немам како било, знам дека досега беше океј, сега би требало да е уште подобро откако ќе завршат со реновацијата.
Зошто, било нешто, се дешавало нешто?

Отсутен nsx-r

• Легенда
« Одговори #22 на: 19 Октомври 2013, 23:28:16 pm »
шо да се дешава бе,да и го начукам на таа што работи таму младата ;D

претходно некако многу ми беше труло внатре,лошо мирисаше некако темница,обично не ми сметаат тие работи,ама ептен мртво беше и се откажав,сега најверојатно ќе го средат тоа

а и слушнав нешто дека многу на точаци свртеле,поише како фитнес ја прават него ли како теретана

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17599
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #23 на: 20 Октомври 2013, 01:12:24 am »
Во нова постава фитнес? Пред реновација имаше 2 точаци, 3 орбитрека и една трака што ретко се користеше. Сега ќе видиме.
Иначе воопшто не беше како што кажуваш, чисто и, јебига ќе дојде стока запотена и ќе се допоти па затоа мириса. Имаат вентилација некоја, цело време дува па брзо се ветрее.

Отсутен nsx-r

• Легенда
« Одговори #24 на: 20 Октомври 2013, 12:24:43 pm »
цело време дува па брзо се ветрее.

ова не беше јас кога одев