Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас имам онакви капачиња што се монтираат на ѕиваната, ми стојат во фиока не ми текнало да ги ставам. Што имаат разни бои за притисок. Ќе ги дигне простакот македонски сигурно, ама тоа е. Треба да ги пробам.
Еве ви екстра ефтина опција, а подоле на сајтот го има и истиот мислам Тајр дог за поефтино од амазон, сепак и амазон од тука ти ги праќа. Мислам дека се со комплет со поштаринаhttp://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=mk&shipCompanies=&SearchText=Tire+Pressure+Monitor&exception=&isFreeShip=y&CatId=0&g=y&initiative_id=SB_20131009023100&isPremium=y&needQuery=n
Конкретно за моделот од ревјуто:ЦитатRyan,do you know how long the battery will last on the gadget?Found the answer on their website. Claimed to last more than 7 years under normal condition........Но тоа изгледа е за дисплејот, давачите најверојатно треба да се сменат, односно цел вентил да се промени.
Ryan,do you know how long the battery will last on the gadget?Found the answer on their website. Claimed to last more than 7 years under normal condition........