Автор Тема: Собир #5 - Етно Село, Св. Јоаким Осоговски, Фотки и Импресии  (Прочитано 44781 пати)

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
e toa e japanac be vidiii ide 220 a trosi prosek 6 litra eve od mene mu se tie 100 ml

Отсутен Zvrki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 396
Дечки браво за собирот одличен провод. Јас се извинувам што недојдов иако бев на пола пат т.е у Пробиштип. Али бев со Голфот и ме заебаваше мењачот па морав нешто да го подсредувам и ми беше страв да не останам негде по пат.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Јас заглавив на свадба во саботата, па не успеав да станам од кревет пред 13 часот... Се гледаме на нареден собир сигурно :)

За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
Јас заглавив на свадба во саботата, па не успеав да станам од кревет пред 13 часот... Се гледаме на нареден собир сигурно :)

Uff, losh izgovor-mnogu LoSh! :)
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Еве тука пред Борчета малку чалама...карклаб, ова оно...додека го чекавме гОЈДО-но!

Џиџи му вика на Бубекверти...Тато кога ќе пораснеш немој да бидеш и ти откачен како овие овде...биди поозбилен малку!

Називот Етно СЕЛОООООО...си го свативме буквално...па коа стигнавме разбираш...коли изгланцани светат разбираш....музика Никола Бадев, Цеца, Драгана Мирковиќ разбираш...лугето си помислија...Од каде стигна сега оваа СЕЉАЧАААНА РАЗБИРАШ...!!!

Тие што си ги носеа поубавите половини...се однесуваа покултурно....вака разбираш...имаше кој да ги искара па помирни беа и малку вака како ПОТРЕСЕНИ да ви кажам!

Кој, Пиво, кој кафе, кој пиво, пиво, пиво....интересно започна!

гОЈДО во Нормална поза....!

Убав на Тато он сиот на мене е метнат...другарчето до него водиче си пие а он како право мажиште лока пивце...ќути на Мама немој да си кажал!

Тууу ама ми легна шопскава и ракиичево...мммммм...нели се гледа колку сум задоволен!?

Некој рече...Абе за 20 мин се стасува горе нема гајле...после пола час некои почнаа да го спомнуваат женскиот дел од фамилијата на тој што рече...! ;D

И конечно стасавме горе...

Малку да се одмориме...се отепавме од одење....вака малку како изморени...!

Ај пак нагоре....

КОнечно стасавме на целта...некој веќе јадат а други немаат ни пијалок...овие десно нарачуваат а на тие лево им ја носат нарачката...кажа попара...келнерот беше за гинис...пенкалото му стои на уво како на столар а не пишува ништо...саде на памтење беше удрен!
Совет за тие што планираат да одат...Седете поблиску до кујната оти келнерите ретко одат подалеку од 10 метра од вратата.

Горе не пречека КРИВОПАЛАНО ПАГАНИНИ со својот раскошен репертоар од македонски народни песни...како Три девојке тикве брале...Фато мори душманке....Три девојке тикве брале...Итн.

За на враќање Син МИ беше задолжен за фото...! ;D

« Последно менување: 27 Јуни 2011, 11:38:04 am Sportex »

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998

Uff, losh izgovor-mnogu LoSh! :)

Haha, ne vi davam izgovor, na generalniot so vreme mu kazav deka nema da dojdam :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
top si bese...

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Пораки: 3803
  • Боинг 747
Ova ne e za deca pod 18godini:):):):) Opasno po zivot:):)

zalam morav da go izbrisam najinteresnoto video posto dobiv seriozni zakani od advokatot Tea

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29589
    • CARclub.mk
Срамота!

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Боинг 747
No kako i da e site se izduvaa maksimalno:)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
e toa e japanac be vidiii ide 220 a trosi prosek 6 litra eve od mene mu se tie 100 ml

Да ама не е Алфа...нема душа....Алфата има душа...нема везе што кај Алфа просекот со вака динамично возење како на враќање би бил можеби двоцифрен! ;D
БТЊ... Никој од Алфистиве не дојде на овој собир...дали оти ја дојдов, се уплашија да не треба да се тркаме....хахахаха !  ;D ;D
« Последно менување: 27 Јуни 2011, 13:23:36 pm Sportex »

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Не само што нема душа, туку нема ни генетика... :D
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
Не обесувајте сега до толку, факт е дека повеќето од алфите се многу убави. А пошто немаше ниедна алфа на собиров, незнам што ја спомињате во темава!

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Не знам кој спомиња калфа. Ја зборев за Миципуши-то на Спортекс...
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Боинг 747
Ocigledno nekoj malku zaluta na ovoj sobir:):):):)

Da razjasnime:):):)
Pravo e za Atina i Aerodrom Petrovec
Levo e za Belgrad i Kumanovo i Kriva Palanka i Edno selo i se ostalo na toj kraj hahaha