Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Banzai на 07 Јули 2011, 12:52:04 pmСамо еден е во Македонија и тој е А приказниве не ги коментирам.Не ке да е еден, Шајче го има истиот во Куманово, 999 табличка.. Само есктремно многу ретко се вози ...
Само еден е во Македонија и тој е А приказниве не ги коментирам.
Да преформулирам, ја на секои 3 месеци сум по 3 недели низ градот ... У тие 3 недели ке го видам еднаш, живееме на различни краеви од градот ...
Inaku GORD!!! sum da kazan deka NSX-ot go imam vozeno samo steta bese sto go vozev so potrosena lamela Megutoa novata lamela e stignata pa posle promenata se nadevam deka ke imam druga sansa P.S Cico mislam deka e krajno vreme da otvoris eden topic na tema NSX i da go prestavis, ako ne jas ke go napravam toa za tebe
kako se svetnati...
Цитат: 4g63t на 12 Јули 2011, 09:23:03 amkako se svetnati... Сијаат и двете. Photoshop или ги пребришувавте со еленска и други помагала ?
Цитат: S16 на 12 Јули 2011, 09:27:37 amЦитат: 4g63t на 12 Јули 2011, 09:23:03 amkako se svetnati... Сијаат и двете. Photoshop или ги пребришувавте со еленска и други помагала ? abe se potrudivme cisti da stignat do lokacija...posle nesto dadov komentar od stilot "aj ova na haubava da zabriseme...", mi se iznasmejaa site i ostana na post production posle da se zabrise
Све сме педери, сите до еден!Хомичи.
Цитат: zeroSignal на 07 Јули 2011, 17:46:39 pmСве сме педери, сите до еден!Хомичи. ХАМАЧИ Во следната епизода на Лос Диаблос Де Карклубос - Чиви солзи ќе се леат? Кој е љубовникот на Гојдо? Дали Банзаи сам на себе си е вујна?ne bre teski tacki ste site i vie i gojdo ... ova e poveke od zanimacija, ova e i relaksacija pozz
mi se iznasmejaa site i ostana na post production posle da se zabrise
Цитат: 4g63t на 12 Јули 2011, 09:41:23 ammi se iznasmejaa site i ostana na post production posle da se zabrise Ne site...