Автор Тема: CARclub тест: Alfa Romeo 166 driven by Tome Leno & Matej O`Brien (video edition)  (Прочитано 18274 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore

ЕКСКЛУЗИВНО: Елитен Скопски адвокат и увозник на лускузен Италијански мебел дивееле по улиците на главниот град.

Дознајте што значат шифрираните изрази на ноќните тркачи - „држи ова бе“, „вода, вода“ и „каиш стави бе пи*ко“.

Во ексклузивното видео до кое дојде нашата редакција, јасно се гледа дивеењето кое веќе станува секојдневие на Скопските улици. Зад воланот на моќни спортски автомобили, Скопската елита ги покажува своите знаења и без никаква грижа за општата безбедност на граѓаните тие дивеат по улиците на главниот град. Од сигурни извори дознавме дека елитен адвокат кој редовно застапува убијци (Т. П.) и неговиот пријател кој увезува и продава скап италијански мебел (М. Д.) во позајмено возило лудувале по улиците. На видеото може јасно да се слушнат и нивните шифрирани довикувања кои успеавме да ги преведеме и ексклузивно ви ги пренесуваме:

„Ова држи бе“ - Автомобилот е стабилен и при повисоки брзини и нагли промени на насокоата.
„Вода, вода“ - Има вода на коловозната лента. Притисни ја педалата за гас посилно.
„Пи*ко, стави каиш?“ - Не си доволно храбар за да се возиш со мене без да ставиш сигурносен појас.

Младите и богати Скопјани редовно лудуваат по Скопските улици - опасната забава започнува на паркингот пред супермаркетот ВЕРО, каде под дејство на музиката на Шабан Шаулич, Синан Сакич, Џенан Лончаревич и останатите музички идоли на тркачите, автомобилите приредуваат шоу. Многуте спортски возила, меѓу кои се наоѓаат и монструозни примероци на Опел Тигра ги вознемируваат околните граѓани кои се жалат и ги пријавуваат овие инциденти на полицијата. Полицијата кажува дека иако секојдневно се бори со оваа девијантна појава, сепак не може да ги контролира тркачите кои благодарение на нивните возила се мобилни и неретко ја менуваат локацијата на нивните нелегални трки и натпреварувања.

З.С.
« Последно менување: 24 Септември 2013, 14:59:54 pm Simo - Carrier166 »

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
Одг: CARclub тест: Alfa Romeo 166 driven by Tome Leno & Matej O`Brien (video edition)
« Одговори #1 на: 23 Септември 2013, 20:22:32 pm »
Конечно ете го второто видео!!! Матеј е најбоље коментатор! ;D

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6216
Одг: CARclub тест: Alfa Romeo 166 driven by Tome Leno & Matej O`Brien (video edition)
« Одговори #2 на: 23 Септември 2013, 20:30:49 pm »
АХАХАХАХ легенди се жими се :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
« Одговори #3 на: 23 Септември 2013, 21:46:31 pm »
Убаво е кога не знаат дека се снимани ;D ;D ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1815
« Одговори #4 на: 23 Септември 2013, 22:58:57 pm »

Томе викаш држи алфава? ;D

edit: тргнато сличето „busted“ поради пријава од некои антивируси.
« Последно менување: 24 Септември 2013, 09:57:37 am Simo - Carrier166 »
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7385
« Одговори #5 на: 23 Септември 2013, 23:00:22 pm »
03:20 - Абе ова да не снима ? ;D Знаев :D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8532
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Одг:
« Одговори #6 на: 23 Септември 2013, 23:18:40 pm »
- абе чоекот на поверење ти ја дал.

- е што и правам де. Еднаш цик цак ја свртев. :))))))
Томе луди!

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
« Одговори #7 на: 23 Септември 2013, 23:21:02 pm »
Слушам само педери ставале појас ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #8 на: 23 Септември 2013, 23:58:03 pm »
Така е, нели Члинк?

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #9 на: 24 Септември 2013, 01:10:10 am »
Пак ќе кажам „КАКОВ ГОЛФ КАКВЕ ПИ*КЕ МАТЕРИНЕ!!!!“ Прекрасно возило е Алфава!

Следната недела гледајте не повторно!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #10 на: 24 Септември 2013, 01:13:29 am »
Леле чим Матеј почнал да збори за возење туѓа кола...
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
« Одговори #11 на: 24 Септември 2013, 01:16:21 am »
Брат ти беше најдобар „Јас никогаш не би ти дал кола да ми возиш!“.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #12 на: 24 Септември 2013, 01:17:53 am »
Не е случајно кажано тоа :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
« Одговори #13 на: 24 Септември 2013, 01:22:12 am »
:D :D :D

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20114
« Одговори #14 на: 24 Септември 2013, 01:23:56 am »
- Чекај сеа не прави глупости да излеземе од паркинг. :D