Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
А зимски гуми???
па и нема разлика хахахха
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Тоа е тоа.
Цитат: dame на 08 Ноември 2015, 20:34:59 pmпа и нема разлика хахахха koa kje ti dojdam na poliranje, ako najdam eden prljav keder kje ti kazam ja ubavo nema razlika
Цитат: darko mk5 на 08 Ноември 2015, 21:04:54 pmЦитат: dame на 08 Ноември 2015, 20:34:59 pmпа и нема разлика хахахха koa kje ti dojdam na poliranje, ako najdam eden prljav keder kje ti kazam ja ubavo nema razlika p...r zasto denes ne pomina ?ti e strav da ne baram krugce ?
Цитат: dame на 08 Ноември 2015, 21:15:51 pmЦитат: darko mk5 на 08 Ноември 2015, 21:04:54 pmЦитат: dame на 08 Ноември 2015, 20:34:59 pmпа и нема разлика хахахха koa kje ti dojdam na poliranje, ako najdam eden prljav keder kje ti kazam ja ubavo nema razlika p...r zasto denes ne pomina ?ti e strav da ne baram krugce ?kje te svrtam krugce be da go ebam ne sum do tolku epten knap bese denov be. kje projdam sakal nekjel
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“