Оk let's face the reallity...
Mnogu od vas kje pocnat da mrchat deka e skapan, deka ne vredi da se pravi, deka dzabe pari kje davam, da se otkazam....Mozev da kupam i zdrav (taze farban, koska, nema skapano) ali vaka kje si znam deka se sto e r'gja kje go nema. i deka kje bidam ubeden deka e zdrav. Koj saka nek me sledi i neka me poddrzi..koj nekje vratata e desno
Sliki od denes:
izvadeni branicite i dadeni na ispravanje. se nadevam deka kje gi vratat hromirani
Skapanica
naracani od srbija novi blatobrani (kako i da se vika toa sto e skapano okolu amortizerite. 35 eur parce)
srekja sto ne sum propadnal
patosot najverojatno kje se smeni cel, cekam odgovor od eden momak sto se nafakja da go svtika vo ista pozicija kako originalot.
ova vika deka e zdravo
se trpi
zadni polumeseci denes kupeni novi od stole komerc. isto taka i pragovi
mi treba pomos za cevka zaz gorivo. ako nekoj znae kako da se modificira (da se stavi od druga kola) ili kaj mozam da kupam zdrava neka kaze
plus kupen i delot okolu kapakot za gorivo
ostatoci od enterierot
Tepisonot e neverojatno socuvan i kje si ostane istiot. gumata kaj vozac i taa za odmaranje leva noga ne se pipnati
niakde ne e skinat nitu rasparan...tapacirite se vo odlicna sostojba ali najverojatno kje odat na prodazba bidejki kje se pravat custom tapaciri za vratite. sal tablata ostanuva kako sto e
volanot sega za sega dodeka ne najdam kako sto sakam kje si ostane toj...kamenot!
epa decki toa e sea za sea
predlozi za motor, bandasi, spirali, amortizeri, sedista, i razni drugi raboti se dobredojdeni